KESKUSTELUT > RISTIKOT > AITOA KESKUSTELUA

901. Aitoa keskustelua

Zappa22.5.2004 klo 20:46
Olipas mukava löytää keskustelupaikka, jossa ei mellasta idiootit provosoiden keskustelua alatyylin jutuillaan. Mihinkä muuten on kadonnut Karikkoristikko? Oli muutaman vuoden tauko ristikoissa ja pettymys oli melkoinen kun sitä ei löytynyt.
2. Eki22.5.2004 klo 21:03
Kari Vaalamo lopetti aikanaan lehdet kannattamattomina, tiedä sitten, kuinka kannattamattomina, eihän ristikkolehtibisnes mitään huimaa ole, sanon kokemuksesta, vaikka saattaa ola parempiosaisiakin, ja ehkä vika on siinä, etten osaa lopettaa lausetta ajoissa :)

Karikoita löytyy edelleen Iltalehdestä. Juuri sen tyylisiä eivät muut tee, mutta toki hyviä ristikoita löytyy muistakin lehdistä.
3. Matti24.5.2004 klo 01:00
Olen Iltalehden viikonloppunumeroiden vakio-ostaja juuri karikkoristikoiden takia. Minusta ovat hyviä. Helppo-helpohko on tuollainen puolitoistapallonen, joka, kun vaimo leikkaa pääkuvan pois, on kiva ratkontakokemus. Vaikeahko-vaikea on taas kaksi ja puolipallonen ja tarjoaa sopivasti pähkäiltävää. Laatu on aina tasaista ja sanasto rikasta. Laatijoiden harvat umpikujavirheet antaa helposti anteeksi.

Lienevätkö laatijat esiintyneet näilä sivuilla?
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *