KESKUSTELUT > RISTIKOT > HYMYILLEN, EI LYMYILLEN

897. Hymyillen, ei lymyillen

Kravattimies22.5.2004 klo 05:44
SMILES on kuulemma englannin pisin sana. Siinähän sen ensimmäisen ja viimeisen kirjaimen väliin mahtuu kokonainen maili. Tuleeko mieleen mitään suomenkielisiä vastineita? Ellei, niin jätetään hautumaan. Sillä aikaa voit kirjoittaa, mitkä ovat mielestäsi kymmenen kauneinta sanaa.
2. Eetu22.5.2004 klo 08:23
Jos mies antaa vaikkapa vaimolleen tai tyttöystävälleen tai ehkä peräti rakastajattarelleen lahjaksi hökkelin, jossä tämä voipi asustella ( ja mies vierailla ) ja paketoi sen vielä kauniisti, niin siinäpähän on lahjansaajan edessä KÄÄRETÖNÖ.
3. Eki22.5.2004 klo 09:48
Stadissa syntyneenä olen läpi elämän käyttänyt hymystä sanaa SMAILIS, en tiedä onko virallisempaa slangia. Google löytää yhdeltä sivulta toteamuksen <kiero smailis suupieles> ja Cafe Smailis näkyy löytyvän.

Voittaa Krakan, koska jo yhdessä hymyssä on maili välissä, monesta puhumattakaan.

Merkitäänkö näin:

:1609 m)

:)
4. Pena22.5.2004 klo 13:07
Jopas Ekin naama venähti!

:)
5. Matti24.5.2004 klo 01:11
No heitetään tähän säikeeseen. Lueskelin mökillä hyyskässä Suomen Kuivalehden julkaisua Kokoelma jyviä ja akanoita.

Alko on suunnitellut ginin kotimaistamista. 1980.
6. Kravattimies20.6.2004 klo 05:50
... koska kesämökillä voisi jollagin panna pään pyörälle!

Siitä muistuu, kun vaimo ei uskaltunut tulla mukaani maailmanpyörään vaan jäi alas odottamaan. Pyörin ympäri ja ympäri ja ympäri. Kun se pyörä lopulta pysähtyi ja lähdin poistumaan, niin putosin alas. Vaimo ryntäsi paikalle ja kysyi:
- Krakkaani, oletko loukkaantunut?
- Minä? Loukkaantunut? Pyörin ympäri ja ympäri ja ympäri etkä edes vilkuttanut. Tietysti olen loukkaantunut :)
7. MM20.6.2004 klo 11:10
Pää pyörälle ja kesälomaan liittyen...
http://www.kolumbus.fi/markku.makela/Kuvat/huvipui stoon.jpg
8. Timppa21.6.2004 klo 16:36
Taas upea teos MM:ltä! Kiitos maan pinnalle pudottamisesta...:)
9. Kravattimies25.11.2004 klo 08:23
Onkohan MM taiteillut jotain tämän tiimoilta, kun yllä olevaan viestiini tuli niin mukava linkki? Tai no, edellä oleva kuva olikin meistä!

Syyskuussa 1999 lähetimme 50-vuotisonnittelut isossa kirjeessä Suomeen. Vaimoni oli jo kotona punninnut kirjeen ja laittanut postimerkit siihen valmiiksi, mutta varmuuden vuoksi halusimme postinkin tarkistavan, ettei kirje ollut ylipainoinen, ts. oliko merkkejä riittävästi. Meitä palvellut miesvirkailija asetti kuoren vaakaan ja totesi: "Täsmälleen!" Sitten hän yllätykseksemme kuulutti virkatovereilleen: "Täällä on valokuvia! Tulkaa katsomaan!" Kuoren päällä olleiden postimerkkien kuvissa olivat kirjeen saajat: sisareni ja tämän mies.

Nämä henkilöpostimerkit olivat silloin ihan uutta Australiassa. Niitä saattoi ruveta tilaamaan sen vuoden syyskuun alussa. Toinen virkailija kysyi: "Kestikö saada kymmenen päivää?" Vaimo vastasi, ettei se kauan kestänyt, vain yhdeksän päivää. Postilaisten käyttäytymisestä päätellen sisareni ja tämän mies olivat ensimmäiset tavalliset postimerkki-ihmiset Kravattivuorella!

Koko porukalla siinä niitä postimerkkikuvia ihasteltiin ja kehuskeltiin: "Kauniita ovat, oikein hyvin onnistuneet." Lopulta virkailijoiden piti palata töihin palvelemaan muita asiakkaita, mutta sitä ennen vielä pikainen vilkaisu merkeistä meihin: "Postimerkeissä näytätte paremmilta!"
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *