KESKUSTELUT > RISTIKOT > MITÄ JOS?

877. Mitä jos?

Jouni6.5.2004 klo 20:43
Mitä jos perustaisin jollekin ilmaisfoorumille keskustelupalstan, jossa voisi keskustella myös ristikoista joiden palautusaika ei ole vielä loppunut?

Vai onko sellaisia jo?
2. iso S6.5.2004 klo 22:10
Näen kahvinporoista kolme vaihtoehtoa:

1. Elät samanhenkisten kanssa onnellisena elämäsi loppuun

2. Saat keskustella itsesi kanssa

3. Toisinajattelijat kerääntyvät haukkumaan löyhää moraaliasi.
3. apua7.5.2004 klo 13:12
Tästähän mie alotin juttua jo aikaisemmin ja sain täydellisen tyrmäyksen ja itselleni käyttökelvottomia vinkkejä. !!!
Tuolloin oisin halunnut apuja APU ristikkoon, muistaakseni oli Apu ristikkolehti ja sen keskiaukeama kyseessä.

Miksi perustaa uusi keskustelufoorumi ? Ai niin eihän tämän keskustelupalstan ylläpitäjät hyväksy keskustelua ristikoista, joiden palautusaikaa on vielä jäljellä. Onnetonta.

Mitähän iso S oikein tarkoitit jutuillasi, ei ymmärtänyt ???
4. Eki7.5.2004 klo 13:32
Tämän saitin sataprosenttisena maksajana haluaisin jälleen kerran sanoa seuraavaa.

Jos me alamme näillä sivuilla näyttävästi keskustella ristikoiden vastauksista, on lehtien toimituksen varma reaktio se, että he haluavat sen loppuvan, koska se ärsyttää sellaisia asiakkaitaan, jotka haluavat ratkoa tehtävät omaehtoisesti. Kun sivun ylälaidassa lukee Sanaris Oy, lehdet voisivat tästä päätellä, että tällaisen firman kanssa ei kannata olla yhteistyössä.

Jos tämä selitys on taas täydellinen tyrmäys ja epäkohteliasta kommunikaatiota, minä en pysty kohteliaampaan. Onnetonta? Niin kai sitten.

Jos haluatte täällä keskustella tuollaisista ristikoista, voitte helposti perustaa chattiin yksityishuoneen ja keskustella siellä. Chatissa muutenkin on väljemmät säännöt, koska asiat eivät kirjaudu etusivulle kaikkien ihailtaviksi.
5. iso S7.5.2004 klo 13:48
Huumoria. Huonoa mutta huumoria. Totta toinen puoli: siinä voi käydä jollakin arvelemistani tavoista.

Ykköskohta vastaa Ekin suosittelemaa Chat-vaihtoehtoa ja se on ihanneolotila. Kukaan ei valita, keskustelijat ovat tyytyväisiä.

Kakkosvaihtoehto viittaa siihen mahdollisuuteen, että aiheesta kiinnostuneet eivät löydä sivulle.

Kolmosvaihtoehto viittaa siihen, että usei(mmi)lle keskustelusivuille ilmestyy häiriköitä, jotka pyrkivät sabotoimaan keskustelua. Tässä tapauksessa siihen on oiva motiivi. Perustellusti voidaan olla sitä mieltä, että julkinen keskustelu ratkaisusanoista palkintotehtävien ratkaisuaikana ei ole korrektia.

Tuon paremmin en osaa selittää mitä tarkoitin. Tässä kuten aikaisemmissakin kommenteissa vastuu siirtyy lukijalle. Nämä voi vapaasti sivuuttaa olankohautuksella. Muistettakoon, että ilmainen neuvo on aina hintansa arvoinen!
6. Antti Viitamäki7.5.2004 klo 14:27
Tässä hieman sinisilmäisyyttä:

Koska täällä kuitenkin voi keskustella ristikoista, niiden vihjeistä ja ratkaisusanoista sen jälkeen kun palautusaika on mennyt umpeen, niin en ymmärrä mitä syytä asiaintilasta on valittaa?

Jos jotakuta oikeasti kiinnostaa saada tietää, miten se viimeinenkin aukio täyttyi ja mitä jollakin vihjeellä tarkoitettiin, siihen hänelle täältä vastaus löytynee.

Ei tee edes mieli kysyä, onko tiedon saamisen kiireellä jotain tekemistä palkintorahojen kanssa. Kaikki täällä kävijäthän ovat kuitenkin aidosti innostuneita ristikoista ynnä muista sanaleikeistä ja tehtävistä...? Että palkintorahat (tai siis arvontavoiton saamismahdollisuus) niille, jotka saavat ristikon täyteen omin voimin - onko se kauhean epäreilun kuuloista?

:-)
7. Henry Haapalainen7.5.2004 klo 18:50
Enkös minä ole sellainen ulkopuolinen julkaisija, joka voisi pahoittaa mielensä siitä, että täällä paljastetaan omien lehtieni ratkaisusanoja ennen aikojaan. Kuitenkin olen ehdottanut ko. käytäntöön lievennystä ja perustellut syitä. En vain enää muista mitä ehdotin, koska ehdotus ei saanut silloin vastakaikua.
8. Eki7.5.2004 klo 20:16
Haapalaisen annettua luvan hänen lehtiensä sanoista keskusteltiin moneen otteeseen. Tottakai julkaisija voi sellaisen erikoisluvan antaa, myös Sanaris Oy:n asiakasfirma, mutta sitä lupausta ennen en siunausta julkisille keskusteluille voi antaa. Jos lähettäisin asiakkailleni kiertokirjeen ja kysyisin lupaa asiaan, sitä tuskin yleensä tulisi. Eiväthän monet ole halunneet ristikkoaankaan tänne, kun siitä "ei ole heille mitään hyötyä" tms.

Olen vilpittömästi pahoillani, jos tämä päätös on jollekulle saitin vieraalle kiusallinen.

Kuten jo sanoin, chatissa voitte juttelua harrastaa. Mitäpä muuta voisi keksiä? Sähköpostin päähän voi yrittää löytää samanhenkistä ihmistä. Puhelinyhtiöt ovat kilvan rakentaneet verkkoja ja myyneet puheaikaa lännykkäkeskusteluja varten. Ja saahan ihmisiä tavata livenäkin Suomen kauniissa suvessa. Kaikilla noilla keinoila voi puhua vapaasti mistä tahansa ristikkoasioista.
9. Eki7.5.2004 klo 21:03
Kävin perustamassa chattiin huoneen nimeltään Apua. Siellä voi käydä koska tahansa piipahtamassa ja katsomassa, onko muita käynyt tai juuri paikalla. Yleisessäkin huoneessa voi siis minun puolestani chattailla keskusteluja vapaammin. Kyllä sielläkin on ainakin tähän mennessä ollut hyshys-meininki.

Apua-huoneessa on helppo käydä. Kirjoita nimesi ja mahdollinen salasanasi ja kolmanteen tilaan tuo Apua, niin päädyt sinne.
10. Henry Haapalainen8.5.2004 klo 12:52
Eikös kysymys ole ollut 99 prosenttisesti "laadintavirheistä", epäonnistuneista vihjeistä piilokirjaimisille sanoille?
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *