KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > SAMANKALTAISUUS, PSYYKKISEN KIVUN TUOTOSTA

8044. Samankaltaisuus, psyykkisen kivun tuotosta

Kiuru:Sindevm8229.6.2014 klo 13:32
En halunnut väkivaltaa. En väkivalta-sairaalaa. "Ihmistä ei saa omistaa" soitin jo takaisin, se on pääsyvaatimus sinne psykiatrisellekin.
"Pakkohoitaja", Antsku -totaalikieltäytyjä soitti. Riitta, psykologi, äidin sisaren kaima, joka kuului uskonlahkoon oli raahannut äidin pyynnöstä.

Mikki Hiiri-seksiväkivaltapäiväkirjasta, ote 29.7. Sunnuntai: "Kun ympäristö täyttyy seksiväkivaltaa kokeneista." Tähti, kangastus, kivun piste korvan takana oikealla, luettiin jo silloin ääneen.

Mielestäni, sen kuvastuu, alueelle hyvinominaisena, ja sen käytettynä väestönsuojeluna sisimmälliseksi tasapainoksi, tähän psykologin käyttäytymiseen, hyvin aggressiivisesti. Sosiaalityössä mm. vieressä olevassa KELA:ssa istui Kenneth-niminen mies, ehkä hävittämisen hallusinaation osata nimestäni oleva hahmo. Se hallusinaatio tosiaan on näkö-aistiharha, kovan psyykkisen kivun osalta, kehon olemuksesta mm. "ohjaavasti" psykopatia-narsismin hetkellisyyden osasta, kuten seurailusta.
Hammashoitajan osalta, on huomioitava sukunhimi-parin osalta, mm. vimmattu hinku, kehitysvamman aiheuttamiseen, jopa kansallispelinä, veikkauksena ja pesäpallona, jo aiheutuneesta kehitysvammasta, kuten osallistumattomuus, ja MT-halvaus, hyvin aggressiiviisin osin käyttäytymisenä.

Mielialalääkityksiä, ei saa määrätä, kipuna käyttäen ulkonäköä, kehittämisen tukina.
Mielialalääkityksiä, ei saa määrätä, kipuna käyttäen ulkonäköä, sen painein.

Väärä!
Mä en voi sille mitään, jos sun perhe ei tee seksityötä.
Kone ei halua julkaista: Esim. otsikko, Väestönsuojelusta kiititte puremalla sisariani.
Mikä kivun tuottamisen hypnoosi teillä oli menossa äsken?

Vaihtoehto 1. Kun teillä ei ole ollut. Ja koska ette itse halua tehdä, ihmiselle.
Vaihtoehto 2. Kun teillä ei suomenkielisenä väestönä ole mahdollista.
Vaihtoehto 3. Kun te ette viitsi välittää, painostamisen oikeutuksen pyytämiseltä.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *