KESKUSTELUT > RISTIKOT > EKIN HILJAINEN VIIKKO

750. Ekin hiljainen viikko

Eki29.2.2004 klo 18:38
Olen kirjoittanut tänne aivan liikaa viime päivinä, se ovat monet jo julkisestikin todenneet. Aiheet veivät mukanaan. Toisaalta tulin kertoneeksi omista töistänikin aika paljon sellaista, jota en koskaan ole julkisesti kertonut (ainakaan kukaan ei ole älynnyt kysyä). Päämääräni oli selvittää sitä ristiriitaa, joka Sanaseppojen ja Kirpun julkaisijoiden välillä turhaan on ollut ilmassa jo kauan, kun se nyt taas esiin otettiin. Ehkä siinä johonkin päästiinkin. Moni kysymys, jonka ilmaan heitin, jäi kyllä vielä vastausta vaille.

Viikolla 10 minun täytyy keskittyä tiettyihin asioihin (töihin keskittyminen ei kuluneiden päivien meiningillä suju parhaalla mahdollisella tavalla) ja lupaankin kommentoida lyhyemmin, jos niinkään. Seuraan toki sivustoa, mutten missään tapauksessa edes tunneittain.

Kirjoitelkaa te muut sitä tiiviimmin!
2. Pena29.2.2004 klo 18:48
Vai on se Eki kirjoittanut "liikaa" viime aikoina. Jopas nyt jotakin!

Joka tapauksessa hyvää "hiljaista viikkoa" Ekille! d:)
3. Titta29.2.2004 klo 22:09
Et ollenkaan liikaa, Eki, et ollenkaan.

Kai sitä on vaan niin täynnä tuota nahistelua, kun joku on taas innostunut provosoimaan...
4. Timppa1.3.2004 klo 17:13
Eipä tänne liikaa kirjoituksia tule, vaikka joskus manailenkin parin päivän saldoa, kun en ole päässyt lukemaan. Eki, ihan hyvä, että kirjoittelet, kunhan jutut suunnilleen pysyy asiassa. Samoin Henry, tämähän on nimenomaan vapaa foorumi tuoda näkökantoja esille, vaikka ne eroaisivatkin "toisen ammattilaisen" mielipiteistä. Toivottavasti taakse jäi se aika, kun tuntui, että jotkut on melkein toisen kraivelissa kiinni...
5. Eki3.3.2004 klo 21:08
Liekö luoja johdatellut sen niin, mutta hiljaisen viikkoni (jos en johonkin sorru kommentoimaan) ajoitus osuukin aikavälille to-ti... kippis!
6. Egon3.3.2004 klo 22:48
Eki, älä sorru, ainakaan siihen totiin, kippis!
7. Auri4.3.2004 klo 10:35

Jäämme ikävöimään Ekiä... Ilman hyvää maestroa käyvät hommat hankalaksi. Mutta onneksi kyseessä on vain - enää - puoli viikkoa?!

menestystä ja inspistä Ekin hiljaisille päiville!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *