7452. SK 19

lp11.5.2013 klo 17:48
Pitkästä aikaa kaksoispiilosana, mukava ratkottava. Kiitokset Aulikille.
2. Hannu11.5.2013 klo 21:00
Mielenkiinnolla odotan. Onkohan ristikko nyt kenen laatima ja montako tähteä?

SK:n jakelu on alkanut takkuamaan ainakin tänne Oulun korkeudelle. Uusinta lehteä ei ollut eilen pääkirjastossa taaskaan saatavilla ja edellinenkin lehti tuli vasta viime maanantaina. Muutamia kertoja lähimenneisyydessä ollut viivästyksiä ja aiemminkin ja onpa lehti pahimmillaan joskus ollut vasta tiistaina lehtisalissa.

Viikonlopun alkamisen kohokohta on ollut kun perjantaina on ensin saanut SK:n ristikon käsiin ja jatkoa sitten viikonlopun IS:n ostosta. Ei auta kuin odottaa taas alkavaa viikkoa SK:n osalta.
3. Maikki11.5.2013 klo 21:53
Siellä on Vuokilan kaksitähtinen.
4. Olavi Kivalo12.5.2013 klo 19:43
Kyllä tätäkin kannattaa Hannun odottaa. Ristikon rakenne on sellainen, että pahemmilla vihjeillä siitä olisi saanut tiukan kolmosen. Nyt se on kelpo kakkonen.
5. Hannu13.5.2013 klo 05:51
Eli hyvää ajanvietettä ja aivojumppaa luvassa. Hyvä, tykkään kyllä Vuokilan ristikoista ja töiden jälkeen suoraan kirjastoon josko olisi lehti saatavilla. Pitänee verrata tähdityksiä hänen edelliseen SK 8 ristikkoon, joka oli kolmitähtinen ja minusta se oli helppo.
6. Hannu13.5.2013 klo 21:12
Niinkuin yleensä, minua aina ristikon ensisilmäyksellä kauhistuttaa pitkät sanat ja isot aukeat...tuntuu, että kyllä on työtä taas edessä ja selviääkö! IS-koviksissa mittavat "aakeet laakeet" ratkeaa yleensä viimeisinä...josko ollenkaan, laatijasta riippuen.

Tämän ristikon "suppea" aukea ratkesi kyllä uhkarohkeasti kirjoittamalla ensimmäisenä mieleen tuleva sana muutamaan vaakavihjeeseen senkummemmin pohtimatta. Kas vain...siitä kuitenkin aukenivat pitkät pystyt ja laidasta laitaan tullut vaakasana. Tyhjää paperia on vaikea kommentoida ja aina voi kumittaa.

Tämä oli hyvä ja Kiitokset Erkille ja Helille! Se SK 8 oli teiltä kolmitähtisenä himpun verran enemmän aikaa vievempi, joten eikö silloin ole tähditykset kohdillaan...:-)
7. Olavi Kivalo13.5.2013 klo 23:11
Hannu totesi sen minkä minäkin. Eri sanoin. Tosiaan, kun kirjoitti mitä ensin tuli mieleen, niin hyvin eteni. Vähänkin häijymmät vihjeet olisivat vieneet assosiaatiot harhapoluille ja se olisi tiennyt vaikeuksia. No, Eki oli päättänyt tehdä kakkosen.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *