KESKUSTELUT > RISTIKOT > IS-JOULURISTIKKO

603. IS-Jouluristikko

Pena26.12.2003 klo 00:16
Ilta-Sanomien Jouluristikko on mielestäni sopivan helpohko tähän juhlan tunnelmaan. Ristikko on koko aukeaman kokoinen. Siinä on aika jännä yksityiskohta: vasemman puolen ruudut ovat isompia kuin oikean puolen. Tuntuu kuin vasenta puolta olisi "venytetty" tai oikeaa "puristettu". Mitenkähän se silleen?

d:)

P.S.
Kiitokset laatijalle ja muillekin osallisille.
2. Eki26.12.2003 klo 09:19
Kyseessä oli inhimillinen virhe sivuja piirtäjälle printattaessa. Jako tuli puollivälistä eikä ottaen huomioon, että oikealle jää vähemmän ruutuja. Virheen olisi voinut korjata vielä monessa vaiheessa, mutta nykyajan mentaliteetti "kysytään vasta jos on ihan pakko" aiheutti sen, että lehdessäkään ei jääty turhaan ihmettelemään vaan reilusti venytettiin ja litistettiin. Siinä vaiheessa kaikki työ hyvän ulkoasun eteen tuntui turhalta, mutta pääasia kaikessa kamaluudessa toki oli, että ristikon ratkottavuus ei kovasti häiriintynyt (ei kai kukaan luullut, että vasen puoli on tavuristikkoa?).

Ensimmäinen reaktio aukeaman nähdessäni oli, että nyt puuttuu ristikon keskeltä pystyrivejä. SE olisi ollut todellinen katastrofi!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *