KESKUSTELUT > RISTIKOT > ASIALLINEN KYSYMYS

5753. Asiallinen kysymys

Loskamaanikko12.9.2010 klo 07:31
KINUNKI. Mikä se on yksisanaisesti ilmaistuna? Keulavisiiri ei sovi. Kertokaa minulle öllikälle, sillä perintökin on jo juotu ja sauna paloi, huusi joku illalla laiturilta...

Ellei tietoa tätenkään kuinkaan löydy, pitänee kaiketi sitten alkaa etsimään uutta kotia avaruuden Mustista aukoista, Hawkingin omituista ohjetta noudattaen.
2. Taata12.9.2010 klo 09:43
The Kirjan mukaan se on jiina eli väkitalja. Kokeile vielä rukoilla Pyhää Henkeä ja Jeesusta avuksi, niin kyllä se siitä vielä elämä iloksi muuttuu. Älä seilaa Saatanan kanssa koko aikaa, kun on parempiakin kapteeneja ja luotseja tarjolla.
Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. Eilen tuli tänne TV7-
Uutiset-lehti. Siinä ei ollut ristikkoa!
3. Loskamaanikko12.9.2010 klo 13:21
Toden totta! Jiina oli oikea sana oikeaan aikaan eikä edes väärässä paikassa.

Tämän havainnon kunniaksi kiitän kumartain Taataa, yritän selata hänen sieluaan yhtä herkin sormin kuin konsanaan öljypuu pudottaa lehtensä Getsemanen haavoittuvaan ihoon!

Kierrän karikot, kävelen keveästi vettä pikin määränpäähän saakka, ja yritän parahultaisella teholla silottaa sieluni rungon karheahkoa kaarnaa uudelle tiedolle/sanoille otollisemmaksi maaperäksi.

Saatanan olen kaiken tämän merkiksi ja kunniaksikin hyljännyt; äsken jo ennätin rukoilla maljaa ohitseni, kun vaimoni sitä minulle tyrkytti, mutta... ei se vielä mennyt, ei mennyt... vielä(kään)...

Koskahan menee?
4. Rattaissa soraa12.9.2010 klo 15:52
Hieno asia on se, että loskamaanikko kirjoittaa sanoja jonoon. Kun taas ylläpito yrittää panna niitä ristiin. Näkemyksiä ovat nämäkin
5. Olavi Kivalo12.9.2010 klo 17:02
Sanottava on, että loskamaanikon laulu viritti paskaloogikon sielun. Sanat jonosssa ovat lukujonojen kaltaisia. Sisäiset lainalaisuudet voivat avata maailmoja. Sanat ristissä, toisiinsa ahdistettuina, kuolleita kuin sudokut.
6. RA12.9.2010 klo 17:32
Paskaloogikon teesit herättivät roska-aforistikon sielun:

Sanat jonossa voivat avata maailmoja,
mutta yritäpä lakien varjolla vangita, kenen ja millainen maailma milloinkin aukeaa.

Yksittäiset sanat voivat avata maailmoja.
Vapaina, elävinä, intiimeinä, monimerkityksisinä, vahvoina. Eivät ne ahdistu, eivät riudu eivätkä kuole. Ristissäkään. Ne elävät, hengittävät ja voivat hyvin, niillä on tilaa olla. Ehkä siksi... ne uskaltavat olla ristissäkin. Parkumatta alituiseen monipuolisuuttaan.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *