KESKUSTELUT > RISTIKOT > TS EXTRARISTIKKO 25

5626. TS Extraristikko 25

Marja3.7.2010 klo 13:40
Ratkojan unelma.
Upea sanasto, nokkelia uudissanoja (osalait), "ahaa-elämyksiä" (rasvojahan ne voitkin ovat ja iskeminen on myös lyömistä), nokkelia harhautuksia (kalan kuva>kala, sahan kuva>saha).
Yltää jopa Ilta-Sanomien nettiristikoiden tasolle.
2. Aulis3.7.2010 klo 16:02
No joo, nämä TS Extran helpohkoiksi määritellyt ovat niin yksinkertaisia, että lauantaiaamun tokkurassakin menee läpi miltei pyyhekumia käyttämättä. Älä masennu. Kyllä sieltä jonakin viikkona vaikeahkokin vastaan tulee. Joku tarvitsee näitä helppojakin. Hauskaa, että Turun Sanomien ristikoitakin joku kommentoi.
3. MM3.7.2010 klo 17:02
Tunnustan kyvyttömyyteni miellyttää/ärsyttää kaikkia yhtaikaa, mutta TS Extran ristikoissa on tehtävien vasemmassa yläkulmassa poikittain pienellä kerrottu vaikeustaso (helpohko/keskitasoinen/vaikeahko), joka pientä osviittaa antaa vihjeityksen tasosta. Eli jatkossa voi heti hylätä nuo itselle sopimattomat teelmät.

Marja todennäköisesti tarkoittaa ristikkoa nroa 26, sillä numerossa 25 ei tuota mainittua "upeaa sanastoa" ole. Selkeä toteuttajan virhe ko. ristikosta kyllä löytyy, eli ylimääräinen vihjeteksti pläjäytettynä ratkaisuruutujen keskelle. Sori.

terv, TS Extraristikon kuvittaja/toteuttaja
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *