KESKUSTELUT > RISTIKOT > ENSI SILMÄYKSELLÄ

551. Ensi silmäyksellä

Kravattimies5.12.2003 klo 09:19
VÄLITITKÖ KOSKAAN MUISTA? - EN MUISTA.

Naureskelin partaani, kun kuuntelin hiprakassa ollutta keski-ikäistä paria odotellessani bussia muiden kauppaostoksia tehneiden ukkojen ja akkojen kanssa. Tilanne oli täysin poikkeuksellinen kaikkien pysäkin penkeillä istuvien vanhojen partojen mielestä, joita edustin sata-prosenttisesti.

Juopuneen miehen jalkojen juuressa seisoi avattuna korkea VB-kaljapullo ja siitä keksin parille pseudonyymit Victor ja Victoria Bitter. Seurasi mielenkiintoinen matemaattinen pohdinta. Pullo oli puoliksi täysi, mutta myös puoleksi tyhjä ja kaiken lisäksi vielä molempia yhtä aikaa! Kyllä on ihmejuomaa, riittoisaa, ei riitaisaa - kaikilla oli hauskaa. Puheista päätellen oli rakastuttu ensi silmäyksellä juuri hetki sitten.

Victor kehui Victoriaa maasta taivaaseen ja tämä kikatti ja kiitteli. "Sie oot nii haaskan näkönenki." "Ooh, kiitti, kiitti!" "Mie ev välitä mitä toise sus näkke." "Ooh, kiitti, kiitti!" "Em mä sua etes yhtä säikähtänä." "Ooh, kiitti, kiitti!"

Tällaista ei ollut tapahtunut miesmuistiin ja ennen kuin tämä katoaa miesmuistista, kirjoitan sen nyt heti ylös tai alas, niin kuin täällä sanotaan. Kaikki on nurin kurin. Tähän sopinee oksymoron: Pariskunta oli selvästi humalassa!

Pölähti paikalle poliisiauto ja kaarsi pienen pienelle parkkialueelle. Kaikki tila otetaan luonnolta ja siihen sopi muutama auto. Molemmat poliisit nousivat autosta, toinen käveli auton taakse ja nosti takaluukun ylös. Victor ei heitä noteerannut vaan puolestaan nosti pullon ylös.

Mitäs ne poliisit nyt? Miksi he valitsivat pienimmän alueen, olisihan tuolla hehtaareita, missä varkaita vilisee? Nyt he kantavat jotakin raskasta auton sisältä takakonttiin. Luukku kiinni! Ai niin, pelkäävät, että joku varastaa! Lähtevät kävelemään kaupoille. Siitä vaan tien yli viistosti autoja väistellen. Toiselle puolelle ehdittyään ovat melkein suojatien kohdalla! Olipa hyvä esimerkki!

Tulee bussi, johon nousen muiden mukana. Victor auttaa Victoriaa bussin portaissa, palaa sitten penkille, koska asuu eri suunnalla, nostaa pullon ja juo - murheeseen?
2. Kravattimies6.12.2003 klo 02:01
Hyvää itsenäisyyspäivää, Suomi! Nuorisossa on tulevaisuus. Ensi silmäyksellä ihan mahtavat ovat nämä Äkäslompolon ala-asteen sivut (joulukalenteri, huumeanimaatiot, lintulauta)

http://www.netti.fi/akaskoul/
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *