KESKUSTELUT > RISTIKOT > RISTIKKOMARKKINAT

5418. ristikkomarkkinat

Ratkoja-Raija16.3.2010 klo 13:01
Kärsivätkö ristikkolehdetkin lama-ajasta,vai mikä murros on käynnissä kun päätoimittajat vaihtuu vähän väliä ja laatijat vaihtaa lehdestä toiseen ja monta lehteä on kadonnut kokonaan hyllystä?
Luulisi että lama-aikana ihmisillä on juuri aikaa täyttää enemmän ristikoita?
2. Eki16.3.2010 klo 13:07
En ole huomannut, että lehtiä olisi juurikaan lopettanut, pikemminkin niitä tulee koko ajan lisää. Laatijavaihtokin on ollut varsin pientä. Päätoimittajat ovat vaihtuneet kai yhdessä firmassa.

Voi olla, etten nyt muista kaikkea, mutta tuossa ensimmäinen ajatukseni alustukseen.

Ristikkolehtimarkkinat eivät välttämättä tällä hetkellä vedä entistä enempää, sillä iltapäivälehtien tarjonta on niin laajaa, että ne varmaan syövät ison osan mahdollisesta lisäyksestä. Maanantaina ilmestyi Iltalehden TV-lehden eka Ristikkoextra. Nyt molemmilla iltapäivälehdillä on samanniminen ja samankaltainen edullinen tv-lisäosa.
3. Marco Poloinen16.3.2010 klo 14:56
Kokonaistilanteesta en ole perillä, mutta hyllyvalikoimaan vaikuttanee kvarttaalitalouttakin lyhyempi sykli. "Hyvin varustettuja" on harvassa ja täysin varustettuja (vähittäismyyntipisteitä) ei taida olla olemassakaan.

Vaikuttaisi siltä, että pelkkiin myyntilukuihin tuijottajien lisäksi on onneksi olemassa myös laatuun ja monipuoliseen valikoimaan panostavia myyntipaikkoja.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *