KESKUSTELUT > RISTIKOT > IS VIIKONLOPPU 9.1.

5285. IS viikonloppu 9.1.

Lauri Kultti9.1.2010 klo 17:35
Kyllä tuo 3- osui mielestäni aika hyvin kohdalleen. Vasen alakulma vaan tökki pahasti, vaikka sinne keksin aika alussa neljäkin varmaa sanaa. Ehkä ratkontaa haittasi, kun niistä neljästä varmasta on valmiissa ristikossa jäljellä enää yksi!
2. Lauri Kultti9.1.2010 klo 17:37
Niin, viittaan tuossa ylempänä nimenomaan viikonlopun Kovikseen (minkä nokkelimmat saattoivat jo päätelläkin "3-" -maininnasta). ):
3. Marco Poloinen9.1.2010 klo 20:17
Ihan kohdallaan on koviksen palloarvio minunkin mielestäni.

Usein neuvotaan, että kannattaa panna ensiksi mieleen tuleva sana, koska se muka osuu parhaiten oikeaan. No, ainakaan tässä ristikossa resepti ei kohdallani tällä kertaa toiminut. Aika moneen kohtaan osui vasta kolmas vaihtoehto.

Sitäkin tuli jossain välissä mielessään manattua, kun "taas on niin viljalti selvästi ruuhkasuomeen painottuvia paikannimivihjeitä", niinkun nyt esimerkiksi TURUN EDUSTA ja KESKUSTASSA ;-) !!

Vasen alakulma valmistui mullakin mateluvauhtia ja yhteyskatkon merkkinä siellä viipyilee vielä yksi kyssäri. Oikean alakulman umpinaisuus aiheutti myös ohimenevää epävarmuutta.

Suht. usein ilmenevä asia toistuu tämänkin ristikon kohdalla: Jäljestäpäin homma näyttää helpommalta kuin ratkoessa!
4. pirjo9.1.2010 klo 21:03
Nyt meni kyllä ihan putkeen, eli en pitänyt kovin vaikeana. Kekseliäs oli kyllä vinkitys, tosi kiva. Esim. VÄREIN ja KALVOILLA ja tosiaan tuo TURUN EDUSTA. PAULA oli mulle outo, mutta löytyi sitten yllättävän helposti, samoin ANKKAPIIRTÄJÄ. SATAMAkin vaihtui matkan varrella.
5. Jaska10.1.2010 klo 19:22
Tarpeeksi vaikea minulle, 3- siis aivan kohdallaan. Ei vaatinut sellaista vääntöä kuin edellinen, vain yksi pitempi stoppi puolen ristikosta täytyttyä 2+-nopeudella. No siinähän oli tietysti virhe, joka pani pähkäilemään. Jostain kumman syystä viimeisenä täyttyi pikku pläntti heti pääkuvasta oikealle. Pahuksen Lavoniuskin hämäsi alienillaan. Ja heti perään sama tuntemus kuin MP:lla - helppohan tuo nurkka olikin (useimmille).

Laatijalta tasaista työtä, jonka muutamat kovisniksit jättivät kiksit tulematta. Turku paras, mutta sekin vanha. Edelliskerralla ½ eri ratkaisusanaa. AUKIT niin ikään näppärä. Pääkuva lauseineen paremmin pehmikseen sopiva.

Asiallinen ristikko sarjassaan, mutta kun ei lämpene, niin ei. Kasiin saa Pallonenkin tyytyä.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *