KESKUSTELUT > RISTIKOT > VIIMEISIN HESARIN RISTIKKO

525. Viimeisin Hesarin ristikko

Jukkis25.11.2003 klo 21:31
Saako täällä ristikoista puhua? Tai siis uskaltaako?

On tullut aiemmin haukuttua (herjaus! lakimiehet paikalle!) Hesarin ristikoita, mutta nyt kyllä pitää kehua 21.11. lehden ristikkoa. En harrasta laatimista, joten ehkä en osaa arvioida oikein, mutta kyllä minusta tuo on aika huikea suoritus kun ristikkoon on saatu mahtumaan 18-kirjaiminen sana ja sen 10 anagrammia. Sitä oli hauska ratkoa.

Mutta tietysti on pakko valittaakin (herjaus! lakimiehet paikalle!). Siinä keskipisteestä vähän alavasempaan on nainen. Vaikka vastausaika on kesken, niin silti jatkan, että siitä tulee A_NI. Siis 2. kirjain on piilossa. Kuka se nainen on? Nuorta Anni Polvaa epäilen, mutta voihan se olla joku Auni tai Aini. Ärsyttävää (herjaus! lakimiehet paikalle!).
2. iso S25.11.2003 klo 23:09
Joo, kyllä minustakin se oli paitsio. Ei kun hatunnoston arvoinen suoritus. Ratkominenkaan ei käy käden käänteessä, aloittelevat saattavat tarvita välikäsiäkin.

Mitalin kääntöpuoli on se, että onko mielekästä tunkea teemalauseita noin tiheään, kun sen seurauksena tulee vino pino ihmeellisiä suku- ym. nimiä. Älköön siis tulko yleiseksi tavaksi, mutta yksi tällainenkin maailmaan mahtuu (positiivinen herjaus?)
3. Make25.11.2003 klo 23:19
Ratkottua tuli, paitsi keskeltä viimeinen sana.
Hyvä juttu. Ensimmäistä kertaa piti kirjoittaa kirjaimet paperille...Muuten ristikko oli tavanomainen.
En jatka enään täyttmistä..
4. Helge25.11.2003 klo 23:41
Hyvä kun otitte puheeksi,muuten olisi mennyt roskikseen!
Löysin just.
Mielenkiintoisen näköinen struktuuri.
Taidanpa pitkästä aikaa kokeilla.
Onkohan Taal tai taav? Pian nähdään.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *