KESKUSTELUT > RISTIKOT > PUNAINEN PELIKAANI 6/2009

5133. Punainen Pelikaani 6/2009

Libero15.10.2009 klo 23:08
Huh hengästyttävää Hakosta! Tarkoitus oli vain vilkaista, mihin aiheeseen laatija oli tällä kertaa tarttunut. Kun ristikko sitten tarjosi varmoja vastauksia tarpeeksi monta, niin en päässytkään sen taikavoimasta irti. Aloittaessani olin väsyneempi kuin lopettaessani, vaikka koko ajan tuntui siltä, että tehtävä saattaa osoittautua mahdottomaksi.

Oikeaan yläkulmaan tuli ensimmäinen pystysana vähän kuin varkain. Asiayhteys ei vielä valjennut, mutta ehkä sen saa arvata. Trashmetal-vihjeen alkuosa on kait "thrash", muttei se ratkaisusanan löytämistä haitannut.

Ristikossa oli useita kohtia, jotka ratkesivat joko veikkaamalla tai puolivahingossa. Kaksi piilokirjaimellista sanaa runnoin paikoilleen puoliväkisin. Minulle oli selvästi etua siitä, että tyhjensin pään välillä aivan kaameilta tuntuneista vihjeistä ja toistelin vastaussanoja sekä niiden luonnoksia puoliääneen.

En muista, että tällainen ratkontastrategia olisi koskaan ennen toiminut yhtä hyvin kuin nyt. Kuten sanottu, matka oli maaginen.

Muuta en sitten olekaan tänään tulleesta lehdestä saanut toimeksi.
2. (Libero)15.10.2009 klo 23:11
(Liitän kommentin Jukkiksen aiemmin avaamaan säikeeseen...)
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *