KESKUSTELUT > RISTIKOT > IS-VIIKONLOPPU 12.9.

5074. IS-viikonloppu 12.9.

Jaska13.9.2009 klo 00:18
Ensin riemastus - Viitamäki Iltiksessä! Sitten lässähdys - voi ei, siinä onkin miikka perässä:(

Viitamäen sordinoiminen tällä tavoin täyttää periaatteessa ellei suorastaan rikoksen, niin ainakin hyvän ristikkotavan loukkaamisen tunnusmerkistön. Ja se hyvä tapa on Viitamäen pahikset Punaisessa Pelikaanissa. Tiedän kyllä, että laatija on sydän vereslihalla myöntynyt näihin uusiin kaupunkeihin, pyydystyttöihin etc. Mutta jospa sensorit edes jouluksi meitä armahtaisivat. Ainakin tilaus aidosta Viitiksestä on nyt tehty!

Sitten totuus. Muutaman pehmisvihjeen avulla ristikosta täyttyi noin puolet, koko keskusta ylhäältä alas keskiksen keskinopeudella. Sitten vauhti laantui lupaavasti, ja vihdoin ilahduttavasti toppasi täysin vasempaan laitaan. Pinnan alkaessa ritsahdella oli pakko PP:ltä varovasti udella, että onkohan toi ja toi mahdollisesti ehkä olematta oikein. Ja olikin olematta! Esim. usein seinällä olevan ratkaisusana oli minulla päin seiniä! Seurauksena mm. epäilys Viitamäen eläinsovinismista Kengun ja Ruun kustannuksella!

Ottihan se tyhmyys sentään taas pannuun ihan pupemaisesti. Varmasti kunnon (ristikko)alan miehet heti tiesivät ötökän pitkän lauseen idean. Toki molemmat lauseet olisivat täyttä koviskamaa myös Pupessa. Ja muutamat vihjeetkin, Garri kruununaan.

Lähes täyskolmosen normaaliajan tätä viitistä joutui loppujen lopuksi pakertamaan. Koekappaleena ristikko siis tämän kerran sijansa saakoon. Ja sensoreille synninpäästö suotakoon ilman marinoita. Kunhan ette seuraavaa viitistä tympeillä pehmisvihjeillä marinoi...
2. iso S13.9.2009 klo 21:25
Kengun ja Ruun loppuosaa ja sen poikittaisia en saa asetelluksi järkeenkäyvällä tavalla, mutta se on minun päänsärkyni.

Vuoden 1985 tapahtumat eivät ole kirkkaana mielessäni mutta arvaan mihin viitataan ja rohkenen olettaa että tarkasti ottaen ei oo perää, ei oo perää. Yleensä tilannetta ei tarvitse viedä noin pitkälle. Voi tietysti olla että tässä tapauksessa niin on käynyt ja Viitamäellä on siitä tieto.

Muuten jestas sentään, täydet pinnat.
3. iso S13.9.2009 klo 21:30
Peli seis, tämä näkyykin olevan ylimääräinen säie. Sen siitä saa kun käy aiheita läpi tuoreusjärjestyksessä. Kommentit siis siihen toiseen.
4. 13.9.2009 klo 22:56
---
5. -13.9.2009 klo 23:01
ÄLÄ JATKA tätä säiettä.

Kirjoita IS Viikonloppu 12.9. tehtäviä koskevat kommentit säikeeseen 5073.
6. 13.9.2009 klo 23:03
---
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *