KESKUSTELUT > RISTIKOT > ILTA-SANOMAT VIIKONLOPPU 5.9.2009

5060. Ilta-Sanomat viikonloppu 5.9.2009

Owlie6.9.2009 klo 13:35
Ekin kaksvitoskovikselle on pakko antaa 34 pistettä! Lisään nyt ERJOLASKAN MMM-Sanaristikkokirjaasi.
2. lp6.9.2009 klo 17:15
Ihan mukava tehtävä, ei liian pahis, sopivasti mietitytti, sanasto ei aivan tavallista. Terveiset kuvassa olevalle mallille, sai mummoikäisen heltymään.
3. Libero6.9.2009 klo 20:58
Pääkuvan henkilöllä oli paljonpuhuva ilme, joka ei jättänyt tulkinnan varaa. Kuva jo hymyilytti. Kun sen vierustakin oli laidasta laitaan hilpeä, niin positiivinen pohjavire tarttui heti kättelyssä.

Lyhyistä vihjeistä C –> C (4), 1. (4) ja LME (8) tykkäsin erityisesti, samoin vihjeestä KEVEÄÄ? (8).

Ristikko pitkine pystysanoineen kaikkineen oli herkkua – Erjolaskaa lukuun ottamatta. Kai asiasta kärsii näin ohimennen mainita? Noitten -ska-loppujen soisi jääneen Suomi-Filmin roolihahmojen mukana historiaan.
4. Jaska7.9.2009 klo 00:33
Terve taas. Ollaan taas maisemissa maisemista tultua. Vasta su-päätteeksi ehdin IS-kovikseen syventyä. Tekninen mestarinäyte Ekiltä, hauskakin. Pääkuva aukesi aikayksikössä, vaikka se onkin... no enpä paljastkaan "virhettä" vielä!

Pitkähköön olin keskuspojan kaltainen hänen yllään ja jopa allaankin, vaikka niitäkin siellä maisemissa oli! Annan "usein" oli aivan uutta, mutta PP tiesi. Se nyt vain on mennyt jotenkin ohi, anteeksi.

Ristikko ei muuten tarjonnut normaalia 2½-vastusta, mutta eipä sitä ihan keskikseksikään tohdi tuomita monista sen luontoisista vihjeistä huolimatta. Mikäpä siinä, hermolepo olikin paikallaan Pitkälän nerokkaan kolmosen jälkeen!

Joutuukohan Eki nyt eroamaan tuon Erjolaskan tähden. Seuraamme tilannetta peläten (?) pahinta. Edvin Lainehan selvisi pelkillä nuhteilla Aaltoskan ala-arvoisesta orkaniseerauksesta. Se oli muuten Suomen Filmiteollisuuden, ei Suomi-Filmin tuotantoa.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *