KESKUSTELUT > RISTIKOT > PÄIVITYSTÄ

4916. Päivitystä

Eki23.6.2009 klo 10:15
Kyllä taas huomaa, että aika ajoin saisi helposti ristikkoon tuleville sanoille tulla päivitystä. ESSI on nimi, jolle aika ajoin on tullut uusi "paras" henkilö. Kevään ja alkukesän aikana on huomannut, että ESSI on kohtuullisen yleinen ristikkosana, osaksi siksi, että sen herkemmin valitsee ASSIn tai OSSIn tai ESSOn ja etenkin ESTIn tilalle, helpoissa ristikoissa ainakin.

Kun aloitin uraa, Renvall oli tutuin. Iisakeissa ja muissakin ristikoissa näin vihjettä RENVALL VALTA, mutta Valta tuntui vieraalta. Sitten tuli lastenohjelmiin Super-Essi, joka muuttui ristikkovihjeeksi LAULAJA WUORELA vasta, kun laulu-ura urkeni mm. hitillä Naimisiin ("Hei me mennään naimisiin viikon päästä lauantaina...") ja huipentui toistaiseksi jäsenyyteen Lauluyhtye Rajattomassa.

Onhan noita Essejä muitakin, muttei yksikään ole noussut kovin tunnetuksi. RENVALL - WUORELA - PÖYSTI on se tärkeä jatkumo.
2. Pekka Harne23.6.2009 klo 14:53
STAN on ollut ristikoissa iät ja ajat yhtä kuin Laurel, kunnes Uutisvuotoon ilmestyi hänen kaimansa Saanila. Nyt hän on syrjäyttänyt lähes täysin laihemman kaimansa.
3. Eki23.6.2009 klo 16:06
Saanilan nousu julkkiskaartissa pari isoa askelta oli tosiaan iloksi helpoille ristikoille.

AKAAn muuttuminen kaupungiksi lisäsi sanan salonkikelpoisuutta monta pykälää ja muutti vihjeitystä.
4. aspe 12323.6.2009 klo 18:45
UTTI on ristikoissa nykyään Kouvolan osa.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *