KESKUSTELUT > RISTIKOT > RIITAA, RÄKÄTYSTÄ, SYYTTELYÄ JA SELKÄÄNPUUKOTUSTA.

4745. Riitaa, räkätystä, syyttelyä ja selkäänpuukotusta.

elle rva14.4.2009 klo 10:20
Tällä sivustolla näyttää jokainen järkevästikin aloitettu viestiketju päätyvän loputtomaan tyhjänpäiväiseen asioiden vatvomiseen ja jopa otsikon esittämiin asioihin.

Toivoisin, että jokainen sivujen käyttäjä antaisi vaikka tähän tai uuteen ketjuun mielipiteensä, millaista keskustelun tulisi olla.

Toivon, että nim. Eki/Ylläpito ei osallistu tämän viestiketjun keskusteluun ollenkaan (mitä suuresti epäilen!), vaan kuuntelee herkällä korvalla millaista RISTIKKOkeskustelua käyttäjät tahtovat ja ottaa todellakin onkeensa...
2. iso S14.4.2009 klo 20:25
Siteeraan itseäni suurempaa auktoriteettia: sinä sen sanoit, en minä. Nimittäin otsikossa kerrotaan millaista keskustelua nykyisenä tositeevee-pudotuspelien aikana halutaan.

Oma mielipiteeni: asiallista, mutta hauskaa. Mielenkiintoista, mutta kilttiä. Terävääkin, monessa mielessä, mutta ei loukkaamisen tarkoituksessa kirjoitettua.
3. Henry15.4.2009 klo 00:07
Saadaanko mitään parannusta, jos kritiikin esittäjät eivät rohkene esiintyä omilla nimillään. Tuskin.
4. JTak15.4.2009 klo 08:59
En ihmettele, jos kaikki kritiikin esittäjät eivät viitsi omaa nimeään käyttää. Sen verran erikoista sakkia tällä foorumilla välillä näyttää olevan liikenteessä. :)
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *