KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > IISAKIN RISTIKOT/ LOKAKUU

4326. Iisakin ristikot/ lokakuu

Pertsa26.10.2008 klo 10:05

Kuukauden vaikeassa jumissa oikea yläkulman kanssa esim. sukeltaa sulavasti, kiertää, levittäytynyt yms.
Jos pientä vinkkiä niin kiitos.
2. Jukkis26.10.2008 klo 10:34
Ainakin itselläni käy niin, että kun laittaa ristikon joksikin aikaa (jopa useaksi päiväksi) sivuun, niin sitten uudelleenkatsoessa yllättävän usein ratkaisu aukeaa.

Ja jos ei millään aukea, niin sitten kun myöhemmässä lehdessä julkaistaan ratkaisut, niin sieltä sitten näkee.
3. ihmettelijä26.10.2008 klo 10:54
tai hyvä plisi tuollainen riesa polttaa
4. ihmetys31.10.2008 klo 09:08
polttakaa tuollainen riesa
5. Jaska2.11.2008 klo 15:42
Toivottavasti Pertsa vielä palaa sivustolle pahoittamatta mieltään hyvää (?) tarkoittavista neuvoista. Tarkoitus oli jeesata Pertsaa hetimiten, mutta eihän siitä mitään tullut. Tänään ristikko lopulta täyttyi usean istunnon jälkeen. Tuntimittariin kertyi jopa monet PuPen ja IS-Plusin pahikset ohittavat lukemat.

SUKELSI SULAVASTI tarkoittaa lentäjää, joka putosi mereen erehdyttyään liian korkealle. KIERTÄÄ ratkeaa helposti Nummelan suunnalla! LEVITTÄYTYNYT on ristikon heikoin vihje. Viittaa ilmeisesti erääseen "kurinpitovälineenä" tunnettuun herraan. Hyvin tavallinen ristikkosana.

Pari muutakin vihjettä saa häthätää välttävän arvosanan. Lisäksi syyttömälle ratkojalle koituu lisävaikeuksia pieleen menneestä pääkuvasta lähtevien sanojen tummennuksesta. Vasemmalla S-kirjaimesta alas lähtevä sana ei kuulu pääkuvaan ja on siis virheellisesti tummennettu. Tummennus puuttuu &-merkistä oikealle lähtevästä ja kuvan oikeasta alakulmasta lähtevistä sanoista.

Toivoakseni munaus on toimituksen eikä Simbergin. Saapas nähdä, vaivautuuko toimitus seuraavassa numerossa sorisemaan tupeksintaansa. Hyvin harvinaistahan se on muillakin ristikkojen julkaisijoilla.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *