KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > SÄTVÄTIN KÄRÄHTI

4003. Sätvätin kärähti

Libero23.5.2008 klo 19:50
Tuli asiaa Aku Ankan verkkosivustolle. Siellä on katastrofi meneillään. Aku vuodattaa rähmällään kyyneleitä ja viesti kuuluu:

"Voi itku! Aku Ankan sivut ovat taas ihan maassa, koska kuormitussätvätin kärähti. Ruuhkan hellitettyä ne ovat pian taas ilonasi. Kärsivällisyyttä!"

Se, että kuormitussätvätin kärähtää, kuulostaa kohtalokkaalta. Osaisiko joku kertoa, mikä on sätvätin ja mitä todellisuudessa oikein on tapahtunut?
2. Hakro23.5.2008 klo 22:12
Uskoakseni sätvätin on ketterä suomennosväännös amerikankielisestä termistä "chat watcher", joka tarkoittaa kutakuinkin samaa kuin "lässytyksenvalvoja" suomeksi.

Jos on joskus sattunut vilkaisemaan chat-palstoja, tuskin ihmettelee kuormitussätvättimen kärähtämistä. Ylikuormitusta syntyy jokaisesta lauseesta, joka ei tarkoita mitään, ja niitähän chat-tekstit enimmäkseen ovat. Ei mikään valvoja sellaista loputtomiin kestä.
3. Libero23.5.2008 klo 23:43
Ketterä väännös totta tosiaan. :) Chat-palstat ovat itselleni vierasta kulttuuria. Kahdesti olen pikipäin vilkaissut. Kummallakaan kerralla en saanut juonesta kiinni. Taisi oma kuormitussätvättimeni ylikuumeta.

Hakro, kiitos mukavasta selvityksestä.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *