KESKUSTELUT > RISTIKOT > HUKAN...NUT

389. Hukan...nut

Timppa15.10.2003 klo 01:55
Joku mainitsi aikaisemmin arvoituksen ketun tms. valaisuista, mutta äsken näkyi mahtavat revontulet kaakkoisen Suomen taivaalla. Kannattasi valvoa yöllä! Tai sitten ei...
2. Hui hai15.10.2003 klo 09:48
Allekirjoittanut valvoi viime yön, mutta ei suinkaan revontulten takia.
Löysin nimittäin vanhan (12v) kollikissani kuolleena tienposkesta.
Oli isolle miehelle kova paikka järjestää vanhalle ystävälle ennenaikaiset hautajaiset.
Yöunet menivät, mutta elämä jatkuu.
3. Eki15.10.2003 klo 09:50
No tuohon ei voi sanoa "Hui hai!". Osanottoni.
4. KuuHullu15.10.2003 klo 12:16
Osanottoni ja iso halaus.
5. iso S15.10.2003 klo 12:41
Useita juoksuoppaita kirjoittanut hölkkähullu James Fixx kuoli sydänkohtaukseen lenkkipolulla. Sinun kollisi kuoli yöjuoksupolulla, toivon mukaan nopeasti ja ehtimättä tuntea kipua. Molemmat kaatuivat niinsanotusti "saappaat jalassa" rakkaimman harrastuksensa parissa. Huonomminkin voisi käydä.

Meidän ex-ex-kollimme (leikattu, kulki vain konsultoimassa) jouduttiin nukuttamaan 9 vuoden iässä parantumattoman leukoosin vuoksi. Ei ollut erityisen ratkiriemukas reissu. Erityisesti jäi mieltä painamaan, kun olin torunut kissaa lammikoiden tekemisestä mm. pöydälle. Silloin emme vielä tienneet, että kyseessä oli sairaus eikä pahantapainen protestointi. Totuus paljastui, kun kissa nukkui arkkupakastimen päällä ja äkkiä vain lammikko levisi alle. Kissa oli itse hyvin nolona ja yhtä hämmästynyt kuin mekin.

Tästä voisi ottaa oppia. Olipa kyseessä ihminen tai eläin, niin ei pitäisi tuomita, ellei ole varmasti oikeassa. Jos sittenkään. Muuten voi jäädä paha mieli kaikille osapuolille.

Kissamme on ikuistettu yhteen ristikkoon, minkä pääkuvassa se nukkuu autuaan unta kukkapenkissä (kielletty harrastus, mistä se ei suostunut luopumaan). Muisto elää.
6. ile15.10.2003 klo 14:44
Eräs vanhempi sukulaiseni kiertelee mielellään hautausmailla kuvaamassa hautakiviä digitaalikamerallaan. Hänellä on tietokoneeseen taltioituna jo varsin laaja kokoelma suurmiesten, -naisten ja sukulaisten hautoja, ja vähän muidenkin.

Kerran, hänen esitellessä kuviaan minulle, sanoin herralle, että mielestäni hänellä on melko pervessi harrastus, mutta ukko ei ollut milläänsäkään. Tosin kuulokin reistailee, ettei mikään ihme, ja olihan käyttämäni sanakin varsin outo.

Ristikoita sukulaismieheni ei ratko, mutta kokoelma karttuu eli kuvaustouhu jatkuu edelleen.
7. Jouni15.10.2003 klo 16:24
No kyllä olikin outo sana!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *