KESKUSTELUT > RISTIKOT > OMA RISTIKKO JULKAISTUKSI?

3762. Oma ristikko julkaistuksi?

Milja6.1.2008 klo 17:15
Olen laatinut hieman ristikoita. Pari niistä on julkaistukin. Haluaisin tietää onko "pelkkänä" harrastelijana mahdollista saada omia ristikoitaan julkaistavaksi ristikkolehtiin? Jos se on mahdollista, miten se onnistuu? Millaisia palkkioita ristikoiden laatimisista yleensä saa?
Itse laadin helppoja ristikoita (omistaisin vielä skannerin niin laittaisin pari "arvosteltavaksi"). Piirrän kaikki itse, ruutuja myöden. Onkohan tuohon hommaan olemassa jotain helpompaa konstia? Millä te laatijat yleensä teette sen "pohjan" ristikolle?
2. JTak6.1.2008 klo 18:00
Onhan pohjan piirtelyyn olemassa helpompia ja nopeampia tapoja. Toiset käyttävät jotain piirto-ohjelmaa ja toiset taulukkolaskentaa.

Jos löytyy digikamera, niin ristikosta voi napata kuvan ja siirtää se johonkin nettisivulle ja linkki tänne, niin saat ristikkosi arvioitavaksi. Tosin tältä palstalta tulevat arviot ovat olleet perinteisesti, miten sen nyt sanoisi, aika tyrmääviä.
3. ö6.1.2008 klo 20:34
Ohhoh JTak!
Ei ole tällä palstalla annettu uusille laatijoille tyrmääviä arvosteluja.
4. ö6.1.2008 klo 20:52
Kokeneita laatijoita on joskus kurmuutettu. On kyllä sitten kehuttukin, jos on aihetta ollut.
5. Jukkis7.1.2008 klo 10:27
Miljan jälkimmäistä kysymystähän on täällä käsitelty aika paljonkin. Alla osoitteet muutamaan keskusteluun. Noita osoitteita on tietysti vähän hankala käyttää, kun ne pätkiintyy eri riveille, jolloin osoite (ilman alussa olevaa _ -merkkiä) pitää aina koota palasista selaimen osoiteriville.

Eikö siellä ylläpidossa nyt mitenkään löytyisi muutamaa minuuttia tehdä niin, että kun kerta osoitteen saa tänne tekstin sekaan ujutettua niin se osoite sitten saman tien näkyisi klikattavana linkkinä.

Tässä niitä osoitteita:
_http://www.sanaristikot.net/keskustelut/index.php ?ryhma=0&p1=vast.php&p2=info_3.php&id=2595&alku=49 5&t=k2
_http://www.sanaristikot.net/keskustelut/index.php ?ryhma=0&p1=vast.php&p2=info_3.php&id=1412&alku=33 0&t=k1
_http://www.sanaristikot.net/keskustelut/index.php ?alku=75&id=807&p1=vast.php&p2=info_3.php&t=k1
_http://www.sanaristikot.net/keskustelut/index.php ?alku=0&id=2243&p1=vast.php&p2=info_3.php&ryhma=1& t=k1
_http://www.sanaristikot.net/keskustelut/index.php ?ryhma=0&p1=vast.php&p2=info_3.php&id=1048&alku=0& t=k1
6. iso S7.1.2008 klo 11:13
Tämän sivuston osoitteisiin toimii onneksi se niksi, että säikeen numero on osoitteessa oleva id-numero. Esimerkiksi tämän säikeen (3762. Oma ristikko julkaistuksi?) lukija huomaa että selaimen osoitekentässä on teksti
_http://www.sanaristikot.net/keskustelut/index.php ?ryhma=0&p1=vast.php&p2=info_3.php&id=3762&alku=0& t=k1
jonka loppupuolella on pätkä &id=3762&. Jos nyt haluaa loikata esimerkiksi Jukkiksen antamista linkeistä ensimmäiseen, huomaa että siellä on vastaavassa kohdassa &id=2595& eli kyseessä on säie numero 2595. Riittää kun korjaa ositekentässä olevan id-numeron haluamansa säikeen numeroksi ja klikkaa "Siirry" niin sinne mennään. Osoittautuu että kyseessä on säie
2595. Apua! Ristikoiden toteuttamisesta
jossa nimimerkki 17-vuotias ratkoja kyselee ohjelmaa ristikoiden puhtaaksipiirtämiseen.

Mitä tulee siihen ristikoiden esillesaamiseen, niin ristikkolehdissä on toimituksen yhteystiedot. Sinne voi soittaa tai kirjoittaa ja "tehdä itseään tykö". Jos lehdellä on kiinnostusta saada uusia laatijoita niin neuvottelemalla selviää millä tavalla voi lähettää näytteitä.

Jos näet ruusunpunaisia unia rahakasan päällä nukkumisesta niin kannattaa ehkä konsultoida muun alan taitajia. Suomeen on mm. hankkiutunut Schengen-sopimuksen suosiollisella avustuksella joukko rahanhankinnan spesialisteja. Heiltä voit käydä kyselemässä vihjeitä vaikkapa Hesassa Stockmannin kulmilla jos romanian kielitaito on auttavasti hallinnassa :-)
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *