KESKUSTELUT > RISTIKOT > HYMYRISTIKOT

3681. HYMYRISTIKOT

Ratkojakonkari12.11.2007 klo 11:03
Löysin lehtihyllystä hauskan ristikkolehden, jossa on hyviä helppoja Erkki Vuokilan ristikoita. Nyt olen suunnattoman hämmentynyt lehden palauttamisohjeista. Joka sivulla on punainen lätkä: Liitä mukaan Henkilötiedot-laatikko alkusivulta. Minä siis kopioin sitä laatikkoa joka sivulle? Muissa lehdissä yleensä on laatikko johon pistät nimesi kun lähetät koko lehden. Hymyristikot on niitattu täyteen postikortin kokoisia lappusia. Teenkö oikein?
2. Eki12.11.2007 klo 12:58
Hymyristikon tehtävät on laatinut Pekka Joutsi.

Ohjeet kuulostavat aika erikoisilta. Tuskin ratkojalta ihan tuommoista on tarkoitus vaatia.
3. Sirps13.11.2007 klo 10:36
Kekkasin saman lehden hyllyssä ja sinne jäi omituisten ohjeidensa kanssa. Tykkään kyllä näistä "konkariratkojista", mutta odotan että ristikkolehti kunnioittaisi meitä ratkojia, ja pitäisi dilemmat tehtävissä eikä lähetysohjeistuksessa.
4. Jaska13.11.2007 klo 12:49
Jospa joku ratkoo vain yhden ristikon ja haluaa lähettää sen eikä mitään muuta? Niinpä joka ristikon yhteydessä on ko. muistutus niitä varten, jotka eivät ole huomanneet sitä alkusivulla. Jos lähettää useamman, niin yhdet tiedot kuitenkin riittävät muiden ristikkolehtien tapaan, sanoo talonpoikaisjärki. Varmuuden asiasta saisi uhraamalla yhden puhelinsoiton hinnan. Lehdessä on näet myös toimituksen/julkaisijan laatikko yhteystietoineen. Ainakin lain mukaan pitäisi olla.
5. Oikolukija14.11.2007 klo 16:09
Jaa että ohjeista oli unohtunut kerrassaan yksi pieni lauseenpätkä: Jos lähetät koko lehden, riittää kun kirjoitat yhteystietosi tälle sivulle. Onko sen niin vaikeeta . Risuja kustantajalle!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *