KESKUSTELUT > RISTIKOT > HYVIN NIMETTYJÄ LAPSIA

3525. Hyvin nimettyjä lapsia

Eki5.8.2007 klo 15:29
Ristikot kaipaavat uusia nimiä sekä ratkaisusanoiksi että vihjeiksi. Nykyjulkkisten lapset ovat ehkä tulevaisuuden julkkiksia.

Mikko Leppilammen tyttären nimi on LILIA.

Eva-Riitan ja Fredin tyttärenpoika on ELIEL.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär on SURI.

Joskus on vitsailtu, että jos laadintaan tulee mahdoton paikka, laadinta talteen, lapsentekoon, lapselle nimeksi tuo olematon sana, sitten lapsen kasvatus julkkikseksi ja ristikkokin viimein julki.
2. Jaska5.8.2007 klo 21:19
Nopeammin onnistuisi hankkimalla koiranpennun. Nimen hyväksyntäsääntöjen kanssa ei ainakaan tule ongelmia. Entä se julkisuus? Lahjoita hauveli mediamyllytyksen kera julkulle (jos et itse ole riittävän julkku).
3. Libero5.8.2007 klo 22:57
Arja Korisevan ja Juha-Pekka Karmalan kuopus on kahdeksan kuukauden ikäinen VERNA, josta töihin palaava äiti kertoi eilisessä Iltiksessä. Olen alkanut lukea näitä tämmöisiä juttuja ristikoitten takia, joten jään odottelemaan Vernasta ristikkonimeä. Korisevan kolmas lapsi on jo nyt julkkis. Onkohan nimi laatijan näkökulmasta helppo vai hankala?

Toisenlainen tapaus on Ruotsin ykkösjazzlaulajatar, joka on saanut äidiltään melkoisen hienon sukunimen taiteilijakäyttöön. Pori Jazzin tämänkesäisiä esiintyjiä oli Viktoria Tolstoy Quartet, jonka vokalisti on kirjailija Leo Tolstoin pojanpojantyttärentytär.

Kansainvälisesti tunnettu Viktoria Tolstoy teki Blue Note -levymerkille kaikkien aikojen ensimmäisen ruotsalaisen albumin "White Russian" vuonna 1997.

Kun laulajatar on syntyisin maineikas Kjellberg ja hänen aviomiehensä on maineikas Holknekt, niin TOLSTOY on selvästi soinnukkain - ja maineikkain. Lieneekö Viktoria Tolstoyn kaunis nimi ollut jossakin ristikossa?
4. RA6.8.2007 klo 14:34
Muusikko Lenni-Kalle Taipaleen ja vaimonsa Marian tyttären nimi on LUMIA. Näkyy löytyvän jo Googlellakin, vaikka ikävuosia ei ole monta.
5. pekka6.8.2007 klo 22:42
Tehkää vaikka Jallu tai Kalle lehtiin kyseisiä etunimi/sukunimi ristikoita. Ei voi olla surkeamppaa laatimista, kuin käyttää nimiä laadinnassa, varsinkin kyseisiä googlausnimiä, kuten jeeppimies tekee
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *