KESKUSTELUT > RISTIKOT > TURUNKIÄLISET UUTISET

349. Turunkiäliset uutiset

Pena30.9.2003 klo 13:30

Sanotaan nyt heti että "turunkiäliset uutiset" on kiertävä meili, ei mun keksintö. On niin hyvä juttu että kierrätän sen myös tänne.


-------------------------------------------------- ------------------


Turunkiäliset uutiset


* Keitiötikkairen myynti on Tamperel hypähtäny sej jälken kun Tammerkosken sillal ohjelman nauhotuksis ilmotettin et ens kerral lauletan pikkasen ylempä.

* Tamperen yliopistos on alotettu rojekti misä meinatan selvittä, et kuiv voi termospullo tiätä et onks tarkotus et se aine mikä on sisäs piretään kylmänä vai kuumana.

* Tamperen kauppahallin lihatiskil mene nykyäs kaupaks simmonen lihamureke mikä on nimpal krouvi et kurkku mene ihar ruvel ja ääni kamalaks kun sitä syä. Tuatten nimi on Patee Mustajärvi.

* Hervannas oli joku Makkonen päässy henkestäs kun oli koittanu tyäntä paperitötterö sähkötöpselin sisäl. Oli koittanu sähköposti lähettä.

* Kauhia tapaus oli Tamperel sattunu. Piänkone oli ilmas sammunu ja syäksyny suara hautausmaal. Pelastusmiähistö on tähäm mennes löytäny 620 kualonuhri.

* Elukatte vapautusrintama EVR oli tehny säälimättömän iskun Ruissalos. Yks miäs oli onkel ollu ja eikä kääntäny selkäs ku viireks minuutiks ni jo oli matopurkki kaarettu ja marot päästetty luanto misä ne ei tiätty yksinäs pärjä.

* Haapaska poras tosa kovi ja sanos et Haapanen oli lähteny jo viime viikol tikui ostama eikä viäläkä ollu tullu kotti. Mitä siin porat sanos Koskiska. Tosa on sul tikui.

* Tamperelaises ravintolas oli joku ihmetelly ku kokki oli kontallas mikroaaltouunin eres ja teki hassui naamalliikkei. Selitys oli et hää teki kakaril nauravi nakei.

* Pölypunkei voiran torju suihkeil. Tämä tosin o pikkanen onkelma et kummottos simmosen punkin saa kii ja sen truutan sil suuhun tunketuks kun ne on tavallise vikkeli ja piäni elukoi.

* Tampereel oli yhrel äijäl jääny avaimet auton sisäl ja se joutus akkuna rikkoman et sai muijans ulos.

* Lääkäri oli kysyny Mäkiselt et kärsiks sää jalkasiänest. No emmää siit juur nautikkan sanos Mäkine.

* Luantaistuatekauppaan oli tullu myyntiin simmonen poronsarviuute minkä pitäs mahrottoman hyvä potenssilääke oleman. Määkin sitä jo maistoin ja huamasin et kyl se pikkase vaikutta. Vähä niinku jäkälä tekis miäli.

* Tiäräks sää mimmonen on venäläinen Tamakotsi? Se on kuulemma simmonen ko pannan torakka tikkuaski.

* Tampereen yliopistollises sairaalas oli sattunu kauhia tapaus ku yhrel harjottelijal sanottu et laitaks potilan tiputukse. Ja tämä oli laittanu vaik oli seittämäs kerros.
2. terok30.9.2003 klo 16:38
Onko turkulaisilla ja tamperelaisilla jonkinlaista kissanhännänvetoa, tai muuta vastaavaa epäeettistä eläinrääkkäystä, vai olenko käsittänyt väärin? Turun Murren ymmärryskykyni tahtoo olla kovin rajallinen.
3. Just30.9.2003 klo 17:59
Näitä on lisää osoitteessa

http://www.sata.fi/index.cfm?area=uutissi
4. Pena30.9.2003 klo 18:17

Tuo linkki sopisi Just myös "Radioaallot"-otsikon alle.
5. Helge30.9.2003 klo 19:54
Mitä lukee turkulaisessa liikenneympyrässä?
Kolme kierrost korkkeintans!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *