KESKUSTELUT > RISTIKOT > PÄIVITTELY LISÄÄNTYY

30. Päivittely lisääntyy

Eki14.4.2003 klo 19:44
Vaikka etusivulle ei tulisikaan kovin monta uuttatehtävää päivässä, Pelikaani-lehtien tiiviimpipäivitys on alkanut. Visaisia Punaisen Pelkaanintehtäviä, mm. Viitamäkeä, on nyt tarjollanumerosta 1/03. Pian alamme myös tuoda hiemanvanhempia tehtäviä, joita ette ehkä ole nähneetlainkaan tai ainakin olette unohtaneet.
2. Eki30.6.2003 klo 11:34
Kaksi ja puoli kuukautta on kulunut tästä tiedotuksesta. Uutislehti 100:n päivittäiset ristikot loppuvat lähes viideksi viikoksi. Etusivulle ilmestyy heinäkuussa tavallista vähemmän uusia ristikoita.

Pelikaanien päivitykseen alkaa nyt löytyä enemmän aikaa, joten lähiviikkoina kannattaa tutkia niitä arkiston osia tarkkaan. Muitakin uutuuksia ja muutoksia arkistoon on suunnitteilla, mutta niistä lisää, kun ne tapahtuvat.
3. P.P.1.7.2003 klo 18:01
Onhan tuolla riittänyt ratkottavaa , arkiston aarteet , sekä ristikot että kryptot , ovat olleet mahtavia , lisää niitä !
4. Eki25.2.2004 klo 14:35
Sisuviestin viime vuoden viimeinen ristikko eli kolmonen löytyy nyt arkistosta, mutta ei ole palkintokilpailu eikä vanhana tule näkyviin tänne etusivulle. Sisuviestin seuraava tehtävä varmaan saadaan jo vastattavaksi.

Päivitykset eivät edelleenkään ole niin runsaita kuin toivottaisiin, mutta kyllä se siitä...
5. Eki2.8.2004 klo 09:43
Päivitykset ovat seuraavan viikon ajan todella vähäisiä, koska tekniikka suhailee jossain pohjoisessa kilpiä bongaamassa. Ratkottavaksi tulevat käytännössä vain Uutislehti 100:n päivittäiset ristikot. Mm. Oho ja Satakunnan Viikko tulevat muutaman päivän myöhässä.

Niistä ylimääräisisitä päivityksistä eli Pelikaaneista ja vanhoista visaisista ja kryptohelmistä... Pakko on uskoa, että paremmat päivät koittavat, mutta ei tuo arkisto niiden osalta juuri ole viime kuukausina täydentynyt.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *