Eki, nuo ei ole samannimisiä, mutta tämä on:
3. Eki9.7.2006 klo 21:29
ll;-)
4. JTak13.7.2006 klo 09:58
Onkohan missään ketjussa mainittu, että sudokuratkonnan SM-kisat järjestetään Kuhmoisissa 21.7.

Jos aikovat saada osallistujia, niin kannattaisi varmaan mainostaa enemmän?
5. kp13.7.2006 klo 10:02
-Eiköhän tuo mainostaminen ole jo liian myöhäistä.
6. Sudo13.7.2006 klo 21:38
Heinäkuu on ookoo. Muuten en suuremmin innostu kuista.
7. Svenkku22.7.2006 klo 10:46
(Aika hauska tuo eksymismaininta!)

Orimattilalainen Iida Valli voitti eilen ylivoimaisesti logiikkapeli sudokun SM-kisat. Hän nappasi Suomen mestaruuden ratkaisemalla finaalitehtävän lähes kahdeksan minuuttia muita nopeammin. Vasta 14-vuotias Valli päihitti aikuiset kilpakumppaninsa myös alku- ja välierässä.

- Vähän yllätyin. Menimme vain kokeilemaan kisaa isän kanssa. Hän tuli neljänneksi, tuore mestari kertoo.

Vallin sudoku-harrastus alkoi vasta alkuvuodesta, kun tehtävä tuli puolivahingossa vastaan sanomalehden sivulla. Sen jälkeen hän kertoo ostaneensa muutamia sudoku-lehtiä. Sanomalehdistä mestari ratkoo nykyään vain vaikeimmat tehtävät ja jättää helpot vanhemmilleen.

Sudokun ensimmäiset SM-kisat pidettiin Kuhmoisten Pihlajakoskella. Paikka oli sen verran syrjässä, että osa kilpailijoista eksyi matkalla. Lopulta kisaan osallistui 38 ilmoittautuneesta yhdeksän. Kilpailun järjestivät idean isä Jorma K. Lehtonen ja Sudoku Finland. Lehtonen lupaa perinteen jatkuvan ensi vuonna. (IS)
8. Jukkis22.7.2006 klo 19:24
Tämä oli kai toinen kerta kun pidettiin sudokun ensimmäiset SM-kisat. Kaleva-lehti ainakin järjesti sellaiset viime vuonna. Nyt jännätään että kukahan seuraavaksi keksii pitää sudokun ensimmäiset SM-kisat?
9. Taata24.7.2006 klo 22:38
Kalevalla taisivat olla sudokun MM-kisat.
10. Eki24.7.2006 klo 23:44
"Tämän vuoden kilpailu järjestetään koeluontoisesti. Jos kaikki menee hyvin, ensi vuonna ovat vuorossa suuremmat kilpailut. Kaleva on varannut itselleen Sudokun SM-kisojen nimen."
11. Esko Kalervo25.7.2006 klo 23:31
Eikös siinä IS:n jutussa mainittu myös voittajan sanoneen ratkoneensa kilpatehtävät kuulakärkikynällä!
"Tuohon tulee tuo, tuohon tuo, ahaa tähän tämä ja siitä vaan yhtä pötköä valmiiksi asti." Sillä lailla!
Ei onnistu meikäläiseltä. Jos on kyseessä kolmen tai viiden vaikeusluokassa se vaikein, tarvitsen pienet apunumerot mahdollisista vaihtoehdoista käyttöön.
12. Eki18.8.2006 klo 08:38
Englannissa Sudo-Q on yhdistelmä sudokua ja tietokilpailua.

Nimi näyttää kyllä myös olevan käytössä ihan tavallisessa sudoku-pelissä.

13. Ari21.8.2006 klo 19:32