KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > SANO EI JYRKI VASKEALALLE

2724. Sano EI Jyrki Vaskealalle

iso S25.6.2006 klo 12:06
Käsittämätöntä että joku voi olla niin mäntti että tulee tänne pälättämään puoluepolitiikkaa eikä edes vaivaudu sen verran perehtymään asiaan että täällä on kaksi haaraa: Ristikot ja muut aiheet.

Vaskealalle tiedoksi: Ristikot on tarkoitettu asialliseen keskusteluun ristikoihin liittyvistä aiheista. Jos teidän (karjalaisperäinen sinuttelisi jos ei haluaisi osoittaa ylenkatsetta, halveksuntaa tai muuta vastenmielisyyden tunnetta) on pakko vähentää vaalimenestystänne kirjoittelemalla tänne, olkaa hyvä ja tuokaa edes juttunne Muiden aiheiden alle.

Kaikki muut ketä tällainen politikointi ärsyttää, voitte ilmaista mielipiteenne tämän otsikon alla. Toivon että ristikoiden ystävät osoittavat olevansa fiksuja ihmisiä eivätkä sorru sen pahempiin rimanalituksiin kuin minä tässä, vaikka kuinka tuntuisi että moinen herra olisi sen arvoinen. Tai riittävän arvoton.

Minun kannanottoni ei liity puolueeseen, ei puolesta eikä vastaan. Tämä on täysin henkilökohtaista.
2. Hui_hai25.6.2006 klo 12:44
Poliittisille palopuheille on riittävästi sivustoja. Täällä kiihkomielisten kannanottojen tulisi liittyä ristikoihin. Muista aiheista saa keskustella, mutta Vaskealan metodilla tuskin kannattajia saa kalastettua? Ainakaan minä en lämmennyt.
3. mor25.6.2006 klo 13:18
EI Jyrki Vaskealalle
4. JTak25.6.2006 klo 21:21
Eikö se ole Vaskela eikä Vaskeala? Ilmeisesti tyypillä ei ole varsinaista vaalikampanjaa eikä edes omia nettisivuja, joten näyttää spämmäilevän tasaisesti kaikille keskustelupalstoille noita samoja saarnojaan.
5. iso S25.6.2006 klo 22:04
Omasta allekirjoituksestaan päätellen on Vaskela eikä Vaskeala. Voisin väittää että käytin Mad-lehdestä tuttua temppua: kun kirjoittaa nimen tahallaan vähän väärin niin välttyy kunnianloikkaussyytteiltä kun aina voi sanoa tarkoittaneensa ihan eri henkilöä. Nyt kyllä pääsin tuohon suojattuun asemaan ihan tavallisella patenttiyhdistelmällä: nakkisormet ja ummistunut oikolukusilmä.
6. Matti25.6.2006 klo 23:21
Luulisi Vaskelankin ymmärtävän, että tuolla metodilla äänisaldo jää negatiiviseksi. Enemmän ärsyttää potentiaalisia äänestäjiä kuin houkuttaa puolelleen. Vaan eihän siitä ymmärtämisestä koskaan voi olla varma.
7. Ari25.6.2006 klo 23:57
Jyrki Boy: Älä tyrki meitä, tällä foorumilla.
Jyrki tee kerrankin miehen työ, älä aja politiikkaa täällä.
Jyrki lupaa nämä. Ja sen jälkeen: Jyrki, älä sanojasi syö!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *