KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > SIPOOLAISILLE PÄÄTÖSVALTA SIPOOSTA!

2722. Sipoolaisille päätösvalta Sipoosta!

JYRKI VASKELA25.6.2006 klo 08:16
Seuraavaksi Helsingin kaupunginhallitus varmaan esittää Rovaniemen liittämistä Helsinkiin. Rajakylä Vantaalta haluaisi liittyä liikenneyhteyksiensä takia Helsinkiin, muuta ei kelpaa, tosin asukkaiden mielipide pitää kartoittaa uudelleen. Voihan Sipooseen rakentaa omakotitaloja, vaikka sitä ei alueellisesti liitetäkään Helsinkiin. Julkisista kulkuvälineistä voi ja tuleekin sopia kuntien kesken yhteistyössä. Alueiden muuttaminen vaikuttaa myös vaalipiirijakoihin ja kansalaisten vaikutusmahdollisuus heikkenee. Tulevien verotulojen menetys Sipoon kunnalle on ilmeinen, Sipoo on kasvanut ennen kaikkea lännessä. Puhutaan kuntakoon suurentamisesta eli kuntaliitoksista, mutta tämä on ihan jotain muuta. Kyllä Sipoon kunnan asukkaat saavat itse päättää asiansa ei näitä asioita voi sanella Helsingin kaupunginhallituksessa, eikä edes sisäministeriö tai valtioneuvosto voi toimia epädemokraattisesti. Tähän sopisi vanha vitsi; Saako naapurin tontille rakentaa? …nimimerkillä ”puranko pois”. Suosittelisin Helsingin päättäjille lentokierrosta kauniin pääkaupunkimme Helsingin yllä, paljastuisi paljon rakentamatonta maata, muutakin kuin Malmin lentokenttä ja Länsi-Sipoo.
Eri alueiden välillä pitää löytää yhteistyötä ja yhteistä suunnittelua, elämme sentään jo 2000 lukua. Kaikkien kuntien on syytä tiivistää yhteistyötä hyvien liikenneyhteyksien ja työpaikkojen sekä asuinalueiden välillä, oma päätöksenteko (oma kunta) takaa paremmin kunnanasukkaiden kuulemisen, mutta puhaltakaamme samaan hiileen kansalaisten parhaaksi.



Perussuomalaisten Uudenmaan
Kansanedustajaehdokas
Jyrki Vaskela
2. Matti25.6.2006 klo 10:26
Tämäkö on palstamme tulevaisuus? Eduskuntavaalit lähestyvät. Ylläpito, onko mitään tehtävissä?
3. jupejus25.6.2006 klo 10:47
Onhan se kun äänestävät yllekirjoittaneen eduskuntaan, niin sen jälkeenhän ne yleensä vaikutusvaltaa janoavat vaikenevat ja alkavat nauttia kansalaisluottamusta.
Onkos ne vaalit jo likelläkin?
4. Aikku25.6.2006 klo 11:32
Ristikkoväelle päätösvalta ristikkosivustoilla!!!
5. Taata25.6.2006 klo 11:45
KP pelasta meidät joukkoinesi!
6. Utala Katala25.6.2006 klo 18:33
Jyrki-boy ristikoiden taa!
No, eipä tuosta kannata juuri suuttua. Toivottavasti hän osaa myös lukea näitä juttuja eikä pelkästään kirjoittaa. Eli tajuaisi tekevänsä vain hallaa itselleen.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *