KESKUSTELUT > RISTIKOT > IS PLUSSA 17.6.

2707. IS Plussa 17.6.

Libero19.6.2006 klo 02:30
Supertäyskolmosta seuraa onneksi kaksi- ja puolipalloinen, kuten myrskyä seuraa pouta. Tämänkertainen kovis ratkesi jalkapalloa katsellessa yllättäen vauhdikkaasti. Nähtävästi tämä yhdistelmälaji sopii minulle. :)

Ratkontaa helpottivat sekä vihjeissä olleet että ratkaisusanoiksi tulleet nimet.

Vihjeet SIINÄ AIVOVAURIO, KOSKIN SIMPUKKAA... ja PÄÄKALLO olivat mieluisia, samoin NIITTYMÄKI, POHJASSAKIN ja SUOSII VANHAA. Vihjeen ALIMMAKSI ratkaisusana oli ehkä yllättävin.

Pääkuvan ratkaisulauseen vaakasanan ratkettua oli kohtalaisen vaivatonta täydentää pystysana. Vasemman laidan pääkuvalauseesta selvisivät kahdeksan loppupään kirjainta ensin, joten alkupuolelle ei kovin monta vaihtoehtoa ollut, kun vihjeen PUHALTAVIA ratkaisusana oli paikoillaan.

Oli kesäinen tämä Ekin ristikko: se otti helteenkin huomioon!
2. Coco20.6.2006 klo 12:26
Tämä oli yllättävän helppo, mutta toisaalta mukavaa kun vaihteeksi on kuitenkin ratkottavaa. Noita nimiä en olisi odottanut Ekin ristikkoon, ne kyllä vähentävät ristikon mielenkiintoa.
3. Juhani Heino20.6.2006 klo 16:31
Nimet eivät muuten häirinneet, mutta GOLFAAJALLE EHKÄ TUTTU piti tarkistaa kuukkelilla. NAISEN PAIKKA taas ei ollut tuollaisena tuttu, vaikka toisin kirjoitettuna löytyy naapuritalosta... kaiken varalta piti siis googlata sekin.
ALIMMAKSI oli tosiaan yllättävä - siinä tuli lyhyt harharetki. Toinen harharetki tuli oikeassa alakulmassa, jossa kai pitäisi lukea POIKA ÄÄNTIÖT TOISINKIN PÄIN (sori jos virheitä ei ollut ja paljastin vahingossa jotain). Aikaa meni aittuunim näskedhyätnemmykiskak.
4. qwer22.6.2006 klo 21:13
Sain omasta mielestäni ristikon melkein täyteen. Edelliset ovat jo parhaat palat repostelleet. Liki neljä istuntoa meni. Liian paljon oli julkkisnimiä. Eki alkaa lähestyä Aulista,
paitsi, että tässä ristikossa oli paremmin toteutettu ulkonäkö.
Se puhekuplista lähtenyt ratkaisulause on varmaan Lissabonin muistoja
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *