2270. mannaa

bluff7.1.2006 klo 17:12
Tämän päivän Ilta-Sanomien Koviksessa Alf Simberg on pannut parastaan:järkevää,ovelaa ja palkitsevaa.Tästä ei ristikko parane!Kiitos!
2. Alf Simberg7.1.2006 klo 19:00
Bluff: Kiitos ja kumarrus, sanattomaksi lähes menin...

Tietyllä apinanraivolla tätä kovista on väännetty, jotta ne jotka viimeksi itkivät tai nauroivat hengentuotteelleni saisivat nyt sitten vuorostaan yllin kyllin makeaa mahan täydeltä...?!

Kaikki vihjeet tosin eivät ole ihan minun käsialaani: osa on jatkokäsiteltyä/-jalostettua ja osa on aivan uutta oivallusta. Minusta synergia toimii ja tässä koviksessa eritoten kaikki palikat ovat lonksahtaneet mielestäni kauniisti paikalleen. Lavoniuksen kuvaratkaisut kruunavat koko homman aina yhtä luo(nte)vasti ja tyylikkäästi.
3. Jaska8.1.2006 klo 18:17
Bluffin muihin kehuihin voi yhtyä, mutta kyllä Simbergillä (tai jollakulla muulla!) tätäkin parempaan luulisi olevan varaa. Yhdestä yleistävästä vihjeestä voisi saivarrella, jos ratkaisusana on se mitä luulen. Rankaisen miinuksella. Vuoden vaikeinhan tämä oli ilman muuta (toistaiseksi siis), vaikka yläneljänneksen ratkeaminen puolessa tunnissa ensin peljästytti. Ihan ylityöpäivän tunnit kuitenkin vaati, ei vähiten sinisten sanojen ansiosta. Melkein aloin nähdä jo punaista... Huonommissakin merkeissä olisi sunnuntai voinut sujahtaa. Kouluarvosana 10-.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *