KESKUSTELUT > RISTIKOT > MONET SEINÄÄ VASTEN!

205. Monet seinää vasten!

Kravattimies17.7.2003 klo 07:05
Monet seinää vasten!

Etukäteisvaroitus (ei täysraittiille):

Entiset kokemukset ja vanha tapa edellyttävät, että ostosta lisäbonuksena annetaan ulkomailta maahantuotu ilmaislahja-juomapullo! Tämä on paikkansa pitävä tosiasia.

Huom! Huomioi tulevaisuuden suunnitelmissa ja myöskin vastaisen varalta se, että lopputuloksesta jää tuplakopio ja tarkka kaksoiskappale. Takaisinpaluuta ympäripyöreisiin yhteissummiin ei enää nyt nykyisenä euroaikana ole.

Ylenmääräinen liikanaisuus kuriin ja järjestykseen!

Suljettu Nyrkki (taulukauppias)
2. Pena5.10.2003 klo 21:54
Taulukauppias varmaan tietää kenen maalaus Mona Lisa on...kaikki eivät tiedäkään!

HS:

Britit eivät tunne Mona Lisan maalaajaa
Julkaistu 18:37


Mona Lisa on Vincent Van Goghin maalaus, olettaa kymmenesosa briteistä tutkimuksen mukaan. Encyclopaedia Britannican tekemässä tutkimuksessa vain puolet vastaajista tiesi, että maailman Mona Lisa on Leonardo da Vincin teos.
Kyselyyn osallistui 500 aikuista brittiä.

STT
3. Pena6.5.2004 klo 09:11
"Picasson maalauksesta maailman kallein taideteos
(6.5. 09:03)

Pablo Picasson vuonna 1905 maalaama Garcon à la Pipe -teos (Poika ja piippu) on myyty New Yorkissa Sothebyn huutokaupassa ennätysmäiseen hieman yli 104 miljoonan dollarin (noin 86 miljoonan euron) hintaan. Maalaus on näin ollen kallein koskaan myyty taideteos.

Aiemman ennätyksen teki Vincent Van Goghin maalaus Tohtori Gachetin muotokuva, joka kaupattiin Christien huutokaupassa New Yorkissa 82,5 miljoonalla dollarilla (noin 70 miljoonalla eurolla) vuonna 1990.

Picasso maalasi Garcon à la Pipe -teoksen 24-vuotiaana Pariisissa. Maalaus kuvaa nuorta pariisilaispoikaa, joka pitelee kädessään piippua. (STT-AFP)"
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *