KESKUSTELUT > RISTIKOT > RÍSTIKON TEKO TIETOKONEELLA-VAARALLISTA(?)

1815. Rístikon teko tietokoneella-vaarallista(?)

kp28.7.2005 klo 13:32
-Onko kokemuksia?
Kun ei ole tarkkana, tulee heittäneeksi valmiin ristikon
roskakoriin. Tai vuoden lopussa tehdyn ristikkovaraston
napauttaa digitaivaaseen.

Siksi, jos muistaa, on hyvä poltella ristikon levylle. -Ja sitten
muistaa vielä minne sen on laittanut.
2. Sakke28.7.2005 klo 13:35
Toisin kuin roska-auton perään juostessa, on tietokoneen kanssa kuitenkin helpompi pelastaa roskakoriin heitetyt tuotteet.

Jos edes aina syytä on.
3. iso S28.7.2005 klo 13:43
Muista hommista on ihan riittävästi deletekokemusta. Ristikoita en yleensä tee tietokoneella, joten ei ole käynyt vahinkojakaan.

Ainakin yksi valmis laatimus on kokenut käsipelillä sankarikuoleman ja jäänyt madeiralaisten siivoojien ihmeteltäväksi. Sain maaliskuussa Funchalissa reippaan flunssan ja kuumetoipilaana matkalaukkuja pakatessa heitin tuon kovanonnen ristikon roskiin (ainakaan se ei ole putkahtanut esille). Kuume oli nollannut muistin niin täydellisesti että en muistanut edes ristikon aihetta, avainlauseista puhumattakaan. Niiden avulla olisi ehkä ollut mahdollista keksiä sama ruuti uudelleen. Sic Transit Gloria Mundi, mikä ei ole Ford-valmisteisen pakun mainoslause.
4. Eki28.7.2005 klo 13:53
Lahetin 90-luvulla Pekka Joutsille piirrettäväksi pari Demarin ristikkoa. Kirjoitin saajaksi PEKKAJOUTSI, kun Pekalla oli juuri ollut ristikossa laude JUKKATAMMI KANSIKUVASSA. Olikohan tuon syytä, että ei mennyt perille, vai oliko syynä joku muu, mutta kun silloin eivät vielä koneella olleet, jäivät kadoksiin. Muistin vain, että olin niihin tyytyväinen (Pekalle laatiessa pitikin olla) ja toisen pääkuvassa oli uimari.
5. Eki28.7.2005 klo 17:08
Pakalla ristikossa laude? Se on varmaan sitten ollut lavo ;)
6. Eki28.7.2005 klo 17:11
Ekalla SM-laadintamatkalla Kuusamossa 1993 olin kyllä Pakan ottelussa Pekan kanssa, mutta jokohan kirjoitusvirheet loppuisivat.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *