KESKUSTELUT > RISTIKOT > PARAS KRYPTOLEHTI?

1707. Paras kryptolehti?

Hannaleena24.6.2005 klo 16:26
Ajattelin tilata kryptoihin ihastuneelle tädilleni lahjaksi jonkin kryptolehden vuosikerran, mutta koska en ole itse ollenkaan kiinnostunut ristikoista, en tiedä minkä lehden valitsisin. Eli mikä lehti sopisi parhaiten 67-vuotiaalle naisihmiselle ajanvietteeksi? Hän ei lähettele, joten ei väliä, onko palkintokilpailuja vai ei.
2. iso S24.6.2005 klo 17:26
Oma lehmä ojassa sanon että paras on tietenkin Krypto Extra, mutta se on vain irtonumeromyynnissä. Siksi joudun suosittelemaan vuositilaajalle laadukasta vihollista, Krypto Pelikaania. Jotkut kehtaavat pitää sitä parhaana, Eki varsinkin, mutta myös kryptomaanit. Jos et usko puolueettoman asiantuntijan sanaa (en itse ratko kryptoja), niin vaihtoehtoja löytyy täältä:

www.lehtipiste.fi/cgi-bin/lehti.pl?aih='33'

Huom: molemmat mainitsemani ilmestyvät 8 kertaa vuodessa, jotkut muut vain 4, mikä on kunnolla kryptoihin hurahtaneelle aivan liian vähän.
3. KP24.6.2005 klo 17:33
Hyväntuulen Kryptot
Ruutu-Kolmion lehti.
4. Kravattimies25.6.2005 klo 04:04
Krypto Pelikaani on erittäin hyvä lehti, joka sopii sekä nuorille että vanhoille. Jopa yli 85-vuotiaat kryptomaanit viihtyvät sen parissa. On suosittu lehti ihan Australiaa myöten.
5. Hannaleena26.6.2005 klo 00:18
Kiitoksia vastauksista, en tosin ottanut niistä onkeeni vaan jalkauduin kioskille ja silmäilin lehtihyllyn kryptolehtivalikoiman läpi. Päädyin sen nimisiin lehtiin kuin "Suomi-krypto" ja "Eurooppa-krypto", koska näyttivät kivoilta ja tätini on elämässään kovasti matkustellut ja maantieto varmaan luulisi kiinnostavan. Sen takia molemmat, kun näyttivät tosiaan ilmestyvän vain 4 krt vuodessa, joten nyt tulee 8 lehteä sitten yhteensä.
Ja vaikka en itse ehdi/osaa kryptoja ratkoakaan, niin kyseisten lehtien selkeys oli plussaa (kun se numerorivi olivat nätisti alalaidassa eikä ruudukon sisässä kummallisesti kuten esim siinä Krypto Extrassa)
Hyvää loppujuhannusta!
6. Eki26.6.2005 klo 00:37
En tahtonut puuttua asiaan, koska häpeäkseni on todettava, että en Krypto Pelikaanin kilpailijoita ole (koe)ratkonut.

Sen verran tuohon ylempään, että meilläkin oli aiemmin taulukot alhaalla, mutta ratkojien toiveista johtuen ne nostettiin ylös. Tämä oli ihan ratkontaystävällinen veto ja järkeenkäypä juttu, kun sitä ajattelee. Vasenkätisillä on sitten vielä omat spesiaalitoiveet....
7. JTak26.6.2005 klo 22:26
>eikä ruudukon sisässä kummallisesti kuten esim siinä Krypto >Extrassa

Tuo asiahan riippuu laatijasta. Joku voi sen ratkaisulaatikon krypton ylänurkkaankin laittaa, vaikka useimmiten taitavat alareunassa olla.
8. oma lehmä ojassa27.6.2005 klo 19:10
Hei, hyvät valinnat!
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *