KESKUSTELUT > RISTIKOT > KRYPTORISTKOIDEN LAATIJAT

1683. Kryptoristkoiden laatijat

pirita15.6.2005 klo 16:47
On kummallista, että Krypto-Pelikaanissa edelleen esiintyy joidenkin ristikoiden yläpuolella "Ratkaisu on silti yksiselitteinen". Voinevat vaihtaa välillä fraasia! Lisäksi parikin kertaa vihjekuvat ovat olleet niin omituisia, että ne on pakko ollut ratkaista sokkoristikkona, tämä on aiheuttanut ärtymystä meikäläisessä ja varmasti monessa muussakin!! Käsittääkseni Rosa-tytär on jonkin julkaisuhenkilön lapsi, on väärin mielestäni, että näin käytetään hyväksi "lapsityövoimaa". Tai hankitaan siinä sivussa tuloja perheelle tai omalle lapselle. tehtäviddä lukee Mielestäni myös on ylimielistä, että joissakin muissa ratkaistavissa olevissa lehdissä ja muissa tehtävissä lukee ratkaisun onnistuttua: Uskomatonta, ristikko täytetty oikein!
Omituiset, niinhän me älykkäät ihmiset lienemme, ovat nämä sääntelyt laatineet!
2. kari kämäräinen15.6.2005 klo 20:17
Voihan käydä niinkin, että joku ostaa Krypto-Pelikaanin ihan ensimmäistä kertaa, joten "yksiselitteinen ratkaisu" on silloin paikallaan!
3. Eki15.6.2005 klo 23:16
Viimeksi (kolmisen viikkoa sitten) en saanut Piritalta enää vastausta, kun halusin täsmennystä. Tuolla alla senkertaiset kommentit.

Roosa Nenonen on lahjakas nuori nainen (Kryptoon piirtämisensä aloittaessaan vuonna 1999 vasta varhaisteini). Piritan kahta vaihtoehtoista negatiivista ajattelua en oikein ymmärrä, ellei sille ole jotain laadullista perustetta.
´

Lähettäjä: Pirita 25.5.2005 klo 17:40

Mua otta päähän: "uskomatonta, ristikko täytetty oikein!". Ihan kuin jollekin typerälle, mulla ei kai ole samantasoista huumorintajua kuin otsikon laittajalla. Sitten ottaa päähän Krypto Pelikaanissa: "..mutta ratkaisu on silti yksiselitteinen"!
Ja miksi Sanaris Oy:llä on melkein monopoli yleensäkin kaikissa julkaisuissa. AL:ssä ottaa tosi päähän mitä kummallisemmat 3½/3-ristikot!, joiden ratkaisusanat ovat tekemällä tehtyjä. Mielestäni täällä Hämeessä tarvitaan sellaisia helpohkoja ristikoita, joilla saa lupsakasti lauantaipäivän tai sitten, jos oikein pitkäksi menee niin jopa sunnuntaipäivän kulumaan rattoisasti. Siitä meinaan tulee pahalle päälle, jos heti aamusta lyödään tosi paha ratkaistava nenän alle kahvia hörpätessä. Pirita

Lähettäjä: Eki 25.5.2005 klo 18:14

Pirita, anna yksi esimerkki tekemällä tehdystä ratkaisusanasta.

Aamulehden kanssa on sovittu, että vaikeitakin julkaistaan. Treffin puolellahan on helppo ristikko aina.

(Vielä jälkihuomio: Kyllä 3- on ollut maksimi Aamulehdessä 3½ on hatusta vedetty)
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *