KESKUSTELUT > RISTIKOT > SATA KIELTÄ VAI -KUNTAA

1649. Sata kieltä vai -kuntaa

Timppa28.5.2005 klo 02:46
Kuuntelin juuri parvekkeella linnunlaulua, enkä ymmärrä miten ajatukset suuntautui ristikkoihmisiin ja -sanoihin. Joku yhtäläisyys lienee Sanasepoilla ja lintujen bongailulla, maa(Sata)kunnasta piittaamatta... Luulisin äänen kuitenkin kuuluneen satakielelle... Juu juu, tän voi siirtää hömp... eikun muut aiheet otsikon alle... Nooh, menen kuuntelemaan uudestaan ennen kuin se murteisiin mukautunut laulu loppuu...:) Ihan totta! Kuunnelkaa satakieliä eri puolilla Suomea, niiden laulu on erilaista... Ilmeisesti oppivat toisia ääntelehtijöitä matkien...;)
2. Maiju28.5.2005 klo 12:37
Ei täällä keskemmällä Suomea mitään SATAkieltä kuule. Laulanevatko nuo ennemminkin SATAmakaupunkien liepeillä tai SATAvuotiailla SATAkuntalaisilla niityillä, missä moniSATAkiloiset lehmät täyttävät SATAkertojaan keväisellä ruoholla? Täällä kuuluu korkeintaan jonkun SATApiikkisen prätkän pärinää.

Höpinät seis! Täytyy lähteä ulos aurinkoon! Olen SATAprosenttisen varma, että lähitunteina ei ala SATAa. Vosin melkein lyödä siitä SATAsen vetoa.

PS. SATA on kyllä kiva sana, mutta en minä sentään mikään SATAnisti ole. :)
3. Timppa28.5.2005 klo 13:51
Maiju> Aiotko koiSATA pihalla? TansSATAkin voisi kevään voikukkakedolla, mutta muista myös vesSATArpeet...;)
4. Kravattimies31.5.2005 klo 06:39
Jos benSATAnkki on aika tyhjillään etkä pelkää vatSATAutia, niin kutsu pitSATAksi tuomaan masSATAvaraa. Myöhemmin voit mennä kansSATAllaajien taSATAhdissa virtSATAuolle. No, siitähän Timppa jo muistuttikin...;)
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *