KESKUSTELUT > RISTIKOT > RISTIKOIDEN PALAUTTAMISESTA

1582. Ristikoiden palauttamisesta

ripa5.5.2005 klo 18:31
En tiedä olenko ainoa kummajainen ratkojien joukossa joka toivoo,että kaikki palkintoristikot voisi palauttaa kokonaan kirjekuoressa,sillä kännykällä(tai kortilla)pelkän vastausrivin lähettäminen vesittää mielestäni koko ratkonta-ideaa.En ole sitä kärsimätöntä ja/tai mukavuudenhaluista tyyppiä,että ratkoisin pelkästään rivit vastausnumeroiden ympäriltä(niinkuin olen useampien ristikkotuttujen kuullut tekevän?!)vaan otan ristikot kokonaisuutena!!Helppoa ja käteväähän kännykällä vastaaminen toki on,mutta ei vain mahdu minun "pirtaani"...
Itsekin joskus laatineena(pöytälaatikkoon tosin...)tiedän ristikon laatimisen suuritöisyyden,joten eikö nykyinen vastaussysteemi aliarvioi myös laatijoitakin??Olisi mukavaa kuulla mielipiteitä Ekiltä ym.
2. Eki5.5.2005 klo 19:57
Jos tosissaan yrittää laatia hyvän ristikon, niin olisihan se suotavaa, että ratkoja pyrkii sen ratkomaan kokonaan. Olisikin mielenkiintoista tietää, miten paljon numerovastaussysteemi sitä vähentää.

Kovin syvälle eivät lonkeroni yllä asiakkaiden päätöksiin. He tekevät päätökset kilpailujen luonteesta, me sisällöntuottajat joudumme useimmiten niihin päätöksiin tyytymään. En ole niillä asioilla viitsinyt ainakaan mieltäni enää juuri pahoittaa.
3. KP5.5.2005 klo 20:18
Kyllä laatija tekee sellaisen työn laatiessaan ristikon,
että ratkaisijan soisi ratkoa sen rehellisesti kokonaan...
Nän on Ruutu-Kolmion ja Kolmioristkoiden lehdissä...
4. kp5.5.2005 klo 20:27
Korjaus:
Soisi ei taida olla sellaista kieltä, jota ymmärrätte.
Soisi, tuo ajatuksen: suotavaa/annetaan mahdollisuus.
5. Eki5.5.2005 klo 20:51
Voita etelänmatka! Kirjoita tähän nimesi ja osoitteesi!

Soisi ratkojan osaavan kirjoittaa nimensä oikein, että matka löytää tiensä Pohjan Perille.

Per Kele
Tanankuja 1
36840 Pohja
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *