KESKUSTELUT > RISTIKOT > YLLÄPIDON NIMIMERKIT

1492. Ylläpidon nimimerkit

HH30.3.2005 klo 02:34
Ihminen on aika ovela eläin. Mutta psykologian lait kertovat, että kriisitilanteessa käytös muuttuu, ja silloin tulee tehneeksi virheitä joita ei muuten tekisi.

Ainakin minä tiedän ylläpidon nimimerkeistä nyt paljon enemmän kuin vielä pari päivää sitten. Ja aika yllättynyt olen.
2. Ylläpito30.3.2005 klo 02:38
Yksikään nimimerkki HH:n arvaus ei ole vielä mennyt maaliinsa - ei ylläpidon eikä muiden suhteen. Loistava suoritus. Haluaisimme kuulla lisää. Jos HH ei kerran älyä jo vaieta.
3. HH30.3.2005 klo 02:56
Miksi pitäisi vaieta?
4. Ylläpito30.3.2005 klo 03:09
Ilmeisesti tässä alla olevassa linkitetyssä säikeessä muut olivat törkeitä ja HH pysyi asiassa. Kuten viesti "Niin juuri" tahtoo ovelasti vihjata.

Kaikki muut näkevät sen oletettavasti toisin kuin HH. Surullistahan se on. Kuten tällainen hiekkalaatikkoleikki kaikin puolin. Pyydämme huomauttaa, ettemme ole olleet siinä mukana, nimimerkeillä tai omilla nimillä. HH se vaan hyökkää, syyttää, väittää, vihjaa... Hohhoijaa.

http://www.sanaristikot.net/keskustelut/index.php? ryhma=0&p1=vast.php&p2=info_3.php&id=1475&alku=0&t =k1

Niin, se vaikeneminen. No, miehekkäät lupaukset on toki luotu rikottaviksi, siinä maailmassa, jossa kunnon ihmiset eivät halua elää. Tämä ON tärkeä asia, vaikka sivut ovatkin mitättömän vähän väkeä vetävät, siltä HH ainakin saa sen vaikuttamaan. Hohhoijaa.
5. Ylläpito30.3.2005 klo 04:33
Olipa mielenkiintoinen pyräys ja aivan yhtä informatiivinen kuin nimimerkki HH:n aiemmatkin. HH puhui kriisitilanteesta. Mitähän se tarkoitti? Mielenkiintoista. Eikö joka tapauksessa sovittaisi, että vihjailujen sijasta alettaisiin puhua asioista oikeilla nimillä? Olisi jotain, mihin vastata. No eihän sitä voi yksipuolisesti sopia, valitettavasti.

Meidän päässämme kortit ovat avoinna. Tässä infoa, että pysytään edes vähän otsikon puitteissa.

Ylläpitoon on vuoden 2003 loppupuoliskolta lähtien koko ajan kuulunut kolme jäsentä ja he ovat:

Erkki Vuokila (nimimerkki Eki). Ristikoita lehtiin vuodesta 1971. Perusti Sanaris Oy:n vuonna 1986 vaimon ja isän kanssa. Päätehtävä yrityksessä ristikoiden laadinta/toteutus ja tuotannon laadunvalvonta, käytännössä sekatyömies.

Sakari Vuokila (nimimerkki Sakke). Ristikkoyrittäjä toisessa polvessa. Oma ristikkoura laatijapuolella vielä vähäinen. Keskittyy Sanaris Oy:ssä mm. ristikkotuotannon taustatöihin, ristikkosivujen taittamisiin sekä hallinnollisiin ja juokseviin asioihin.

Arto Pöllänen (nimimerkki Artsi). Atk-alan ammattilainen. Oli toista vuotta Sanaris Oy:n palkkalistoilla tekemässä mm. nettiratkontasovellusta, Ristikkorengin uusia sovelluksia ja ristikkotuotannon perusohjelmaa. Nykyisin on palannut vanhaan leipätyöhönsä ja hoitaa ylläpitoa vain ajoittain.

Kaikki yllä mainitut suomalaiset miehet ovat lainkuuliaisia kansalaisia eikä heitä ole tuomittu mistään rikoksista.

Ylläpitoon kuuluivat perustamishetkellä myös Petri Tuomola ja Reima Mäkinen, tekniset puolen toteuttajat, jotka eivät nykyisin tänne kirjoittele käytännössä lainkaan.

Ylläpito ei käytä muita kuin yllä mainittuja nimimerkkejään keskustelujen manipuloimiseksi eikä asia hutkimalla muuksi muutu. Ylläpito ottaa kuitenkin erittäin mielellään vastaan perusteltua kritiikkiä, jossa selkeästi viitataan ongelmakohtiin.

Ylläpito pyytää anteeksi kaikkea tämän nettisaitin takia ihmisille aiheuttamaansa tuskaa ja kärsimystä. Ylläpito on aina suostunut sensuroimaan viestin, jos joku on sitä ehdottomasti pyytänyt. Valitettavasti säikeen aloitusviestiä ei voi poistaa, tämä tuli yhdessä tilanteessa ongelmaksi.
6. Ritu30.3.2005 klo 08:05
Tähän ei voi muuta sanoa, kuin että jos kerran kriisitilanteissa ihminen tekee virheitä, joita ei muuten tekisi, niin nyt taitaa olla ainakin yhdellä ihmisellä Suomen maassa menossa melkoinen kriisi.
Harmi kun en ole kouluttautunut psykologiksi, niin minustakaan ei ole antamaan kriisiapua.

Joo-o......... no toivotaan, että parannutaan ja jos ei parannuta , niin tultaisiin ainakin entiselleen.
Tämä oli varmaan kanssa virhe kirjoittaa enää mitään tällaisiin ketjuihin, mutta minullakin on menossa kriisi, 3. alkueräristikko ei ratkennut......
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *