KESKUSTELUT > MUUT AIHEET > VEKKULI TARINA

1372. Vekkuli tarina

V-R4.2.2005 klo 18:41
Aloitan härskisti tällaisen anagrammiketjun. Kohteiksi ehdotan tunnettuja ristikkoihmisiä.

ROUVA KIKKELI oli tuskissaan, kun AUKKOA KIRVELI. Ei olisi pitänyt antaa, mutta se KALEVI RUOKKI niin hänen tunteitaan.

Naapurin emäntä, ELVIIRA KUKKO, jolla oli se VEKKULI KOIRA, pistäytyi kylässä. Totesi, että KIKKAILUVERO on ihan hanurista. Eräs VIRKAKUIKELO oli juoksuttanut häntä koko päivän, kun maksamaton VELKA ROIKKUU riippana kaulassa.

Sinä iltana KIEVARI KUKKO tarjosi karaokeillan...


Kannatta käyttää apuna tätä:
http://www.arrak.fi/ag/
2. Aikku4.2.2005 klo 18:54
V-R päätti sitten itse parantaa keskustelujen tasoa...
3. ohikulkija4.2.2005 klo 19:31
Näköjään suoraan tuosta anagrammigeneraattorista napattu nuo. Paljoa ei aivotyötä vaatinut ole se.
4. iso S4.2.2005 klo 21:19
No eipäs lyödä lyömätöntä, eihän ketjussa ole vielä yhtään parempaa suoritusta. Hyvän maun rajoja hieman koetellaan, mutta kehyskertomus on ihan luistava. Aivotyö käytetty siihen on. Määrästä voi tietysti olla monta mieltä.
5. V-R4.2.2005 klo 21:29
Ohikulkija. Kulje ohi :)
Sisälukutaito on tarpeen näillä sivuilla.
Jos laittaa vaikka puoli palloa lisää koetaan se vittuiluksi.
Tuskin ohikulkija tuosta anagrammiviidakosta mitään irti saisi.
Odotetaan aamua, tai maanantaita.
Ei se mitään. Jos tämä säie ei jatku, joka minusta olisi pettymys, jatkan uudella nimimerkillä.

Ohikulkijalle. Sieltä justiin. Annoin sen osoitteenkin.
Olen muuten aikamoinen tyyppi imuroimaan hörhöjä näille sivuille.
Hohoijaa. Kädet puutuvat...
6. Sanasepot/RadioSuomen kuulijat4.2.2005 klo 22:10
Tapahtui vanhoina hyvinä aikoina... Riitta Uosukainen oli vieraana Sanasepot-ohjelmassa.

Riitta Uosukainen valitsi suorassa lähetyksessä voittajiksi seuraavat: Seppo Jyväskylästä kuvasi eduskunnan puhemiehen työtä anagrammilla suomentaa arkirutiinia. Topiin liittyi Tampereen Eevan anagrammi tosin armaani ei ruikuta. Aki Vehmaalta luonnehti Riitta Uosukaista anagrammilla aikamoisen taiturin ura. Neljäs palkittu oli Martti Loimaalta anagrammillaan Imatran Inkeri, soutaa, ui.

Jatkoimme kisan kotikisaksi. Pyysimme lisää anagrammeja nimestä Riitta Maria Uosukainen. Anagrammoinnin kohde on useimmille joltakin näkökulmalta tuttu ja nimen kirjaimet taipuvat anagrammiin erinomaisesti. Niinpä saimme ehdotuksia kasapäin. Seuraavassa 43 mielestämme oivallista väännöstä nimestä Riitta Maria Uosukainen.

Niin kuin useimmat tietävät, Riitta Uosukainen on äidinkielen opettaja. Tähän suuntaan ja miksei myös sanoilla leikkimiseen viittaa Sanaemo rinta ikiruutia. Tasoarvioita puolestaan ovat Eri komiata sanain ruuti sekä Sie runotaiturina makia. Itsensä likoon laittamiseen viitannee Intoa, riemusanat raikui.

Riitta Maria Uosukainen on Karjalan tyttöjä. Siihen suuntaan viitannee A nii kaunista aito murre. Liekö Karjala myöskin Aamun raitis aurinkotie. Karjalalaisittain Riitta Uosukainen voisi sanoa A kiire on, nauru maittais. Kotipaikkaa voisi kuvata sanoin Imatra niiko uusi Antrea.

Siitä päästään mukavasti Imatra aiheisiin. Riitta Maria Uosukainen vääntyy myös muotoon Imatran suuria ikoneita. Muita imatralaisia huomioi Imatra aina suurien koti. Riitta on Aika suuri Imatran neito. Toisaalta hänestä voidaan sanoa: Imatratar ei usko uniaan.

Riitta Uosukainen kertoi lähetyksessämme viime talvesta lähtien harrastaneensa avantouintia. Liekö tämä aktivoinut uintinäkökulman? Joka tapauksessa siitä voidaan todeta: Tuo meriuintisi ankaraa! Riitta Uosukainen lienee Kai rotua uimarinaisten. Hänessä löytyy Kiiresaunauintitarmoa. Varhainen pulahdus voitaisiin kuvata seuraavasti: Aamu uinti, eri kirosanat. Valtakunnan tasolla voidaan todeta: Maan kaunoritari itse ui. Puoliso sanonee: Armas ui, rautainen kiito.

Kuten tiedämme, kirjoitti Riitta Uosukainen kirjan Liehuva liekinvarsi. Luonnehdinta hänestä kirjan avulla: Mainio tarina suuri kate. Kirjasta lienee eniten ollut esillä sänkykamariin viittaava näkökulma. Sen kirvoittamia ovat anagrammit Taitounien raisu kamari sekä Nauti, erotiikan samurai kuin myös Riemu raikaa tuon aistin. Riitta Maria Uosukainen on suorastaan Uusi erotiikan rintamaa.

Tästä pääsemme taas mukavasti näkökulmaan Topi. Topi luonnehtii puolisoaan sanoen: Neitoni: ruutia, karismaa. Vaimon iloista luonnetta puolestaan kuvaa: A riemua kaiut rinnoista. Arvostusta kuvastaa Aika rutinoitu se armain. Huolenaihekin löytyy: Urakiito murtaa naiseni.

Nyt on jo aika siirtyä politiikkaan. Riitta Maria Uosukaista arvostetaan erityisesti eduskunnan puhemiehen hyvin hoidetusta työstä. Sitä kuvaa mm. Riuska muori ei natinata. Sen sijaan eduskunnassa Ain raikaa riemuistunto. Eduskunta on varsinainen Riemutori sutinaa, kinaa. Ja ylimpänä puhetta johtava Kamariasuinen taituroi.

Eduskunnan puhemiehen hommat lienevät todellisia Katariina Suuren toimia. Ainakin vanhempien kansanedustajien suuntaan hänellä on Riuska ote Tiurimaniaan. Kun hän hoitaa puhemiehen tehtävää, niin Suu raikaa intoa termiin. Joskus, kovin totisen keskustelun väliin hän saattaa kehottaa: Naurua, oi ministeriakat.

Lopuksi joukko yleisluonnehdintoja henkilöstä nimeltä Riitta Maria Uosukainen. Erään anagrammoijan mielestä hän on Raikas, uuttera, mainioin. Toinen toteaa: Ikisuometar niin rautaa. Joku luonnehtii häntä Ai roima uranaisten tuki. Joku ilmoittaa tyytyväisenä: Toit aika uranaisriemun.

Iloisesta ihmisestä sanotaan: Miten oitis nauru raikaa. Samaa näkökulmaa tutkailee: Niin raikasta riemua tuo. Hyvin hoidetusta ulkoasusta kertoo: Tamine, kutri: aina suoria. Ilo pintaan, niin kertoo Oma nauru raikasti tieni.
7. tonimikael4.2.2005 klo 23:31
Eikö tuosta V-R:n viimeisestä puutu yksi L?

Aika ärsyttävää sakkia me ollaan kun toinen (VR) tosissaan haluaa nostattaa fiilistä anargiallaan niin me vaan latistetaan. Paitsi Iso S saneli oikein mukavasti.

Tsemppiä V-R! :)
8. Eki4.2.2005 klo 23:34
Erkki-matsku ei mennyt tosiaan ihan nappiin...
9. tonimikael4.2.2005 klo 23:43
Tämän hänen tuotoksistaan tahdon MAINITA: ITKIVÄT usein kun sanaa ei paperille saaneet. Vaan hällä saldo on MITTAVA: ÄITIKIN häntä diggaa! Usein hällä oli juuri sitä MITÄ KAIVATTIIN. Siksi häntä NIMITTÄVÄT AIKA lailla parhaaksi. Lopuksi KIITÄN: MITTAVIA ovat olleet ne ahaa-elämykset, joita hänen parissa olen kokenut!

(Täähän oli hauskaa! :))
10. V-R4.2.2005 klo 23:48
Kiitos tonimikael. taidamme olla samalla aaltopituudella.
Huumorin kukka on se kaunehin kukka.
Käytän tätä vittumaista rooliani. ainakin se lisää keskustelua näillä palstoilla.
Jussi Jurkka sanoisi: Hyvää ötyä.
11. tonimikael4.2.2005 klo 23:50
Äitini sanoisi: Ei sitä nyt kuitenkaan kielensyntiin tarvi sortua... :)
12. V-R5.2.2005 klo 00:36
Ötyä
13. V-R5.2.2005 klo 08:52
Uusi aamu ja uudet kujeet sekä hipsut
"Erkki-matsku ei mennyt tosiaan ihan nappiin"
Anna koko nimesi Eki. Sitten ehkä löytyy ylistyslause :)
14. Eki5.2.2005 klo 09:50
Viestissäni 23:34 oli tosiaan karu kuhmura. Ylistyslauseelle en sen sijaan löydä vielä sijaa (KIEVARI LUKKO on kyllä anagrammini) ja noin turhaa v-sanan käyttöä näillä palstoilla pidän ala-arvoisena. Huumoria minulla kyllä riittää.

Vähän kuin ristikoissakin, Arrak pystyy kyllä nopeasti heittämään suuren määrän sanajonoja, mutta luovuutta sillä ei ole pätkääkään. Jos ihminen jaksaa nähdä vähän aikaa ja vaivaa, voi syntyä vielä parempia tai ainakin monipuolisempia anagrammeja.

Tämän tein Sanasepot-ohjelmaan aikanaan, ilman konetta. Hauskaa oli, ainakin minulla.

En syntynyt SILKKILAPANEN kädessä, pikemminkin kourassani oli tulevaisuutta enteilevä KAPELLIKINNAS, mutta minulla oli silti NASKALIN PILKE silmäkulmassa. Tapaamisemme synnytyslaitoksella aloitti isäni LASKIEN PILKAN: kyllä KELPASI KLANIN saada perheeseen toinen kalju, kelvannut olisi kyllä LILA PENSKAKIN.

Jo pienenä minulle annettiin NILKKASPANIEL, joka oli KALLIS KAPINEN, mutta tietenkin alkoi se PISKI KANNELLA minusta, joten isäni PALKKASI LENIN, josta tuli LAPSENLIKKANI. Hän oli oikea LESKIKANNIPAL. Hän istutti minut jopa ALLASPENKKIIN (, jätti joskus PASKALLENIKIN). Minulla oli vain PENNI KISKALLA, joten sain yhden nallekarkin, mutta ne eivät säästyneet NALLEPINKAKSI.

Tutustuin kouluvuosina musiikkiin. Aiheutin Paul ANKALLE KIPSIN, kun perustin levy-yhtiön, mutta ei sitä tullut KAKSINEN PALLI. Kertyi velkoja, mutta PANKKI SALLI NE. Laulettuani Speden leffassa houkuttelin häntä bisnekseen huudellen "KIL KIL PASANEN". Spede tarjosi keksintöään, jossa keskeisenä oli ELLIPSIN ANKKA. Sävellyksiään minulle tuppasi mm. talonmiehen pojaksi esittäytynyt SEPIN NALLIKKA, mutten tajunnut hänen potentiaaliaan. Martti Pokelaa luulin joksikin KANNELPILAKSI ja Clarence Clemonsille sanoin tylysti: "Siirtäisitkö sen KANKEAN PILLIS' takaisin rapakon taa!"

Nykyisin vaimollani Liisalla on SE PALKKILINNA Ruotsissa, jonka edustan nurmella on kaunis omenapuu, jonka hedelmiä KALLEKIN NAPSI. Meillä on usein PIKNIK SEN ALLA. Nurmella näin kerran hatun, jonka tunnistin APEN KNALLIKSI. Teemme usein ympäristöön LAPIKASLENKIN. Lapikkaillahan sujuu toki LAPIN ASKELKIN, joskin naamani yleensä KALPENI KILSAN käveltyämme.

Levyjä olen tehnyt runsaasti. Jo 50-luvulla julkaistiin lapsille suunnattu LP "IINES L. ANKKA". Niihin aikoihin tiedotti NKP: LAIKA LENSI. Seuraavana tuli vegetaristien suosima LP "SENKIN KAALI". Jatkoa niille tekivät romanttinen LP "KANELINISKA" sekä enenevää suosiota kriittisesti tutkaileva LP "KANSANLIIKE". Raivoisien kesäkiertueiden innoittamana julkaistiin LP "KLINIKAN ASE" sekä pian myös LP "SINIKAN LEKA". Rakkaalle vaimolleni on omistettu viimeisin levyni, LP "LIISAN ENKKA". Välillä olen laulanut paljon Armin kanssa. Hellyyden avulla meitä pääsi KAKSI PINNALLE.
15. V-R5.2.2005 klo 10:25
Kiitos Eki tyhjentävästä vastauksesta. Aamiaisen jälkeen onkin täydentävä olo.
Pitäsiköhän lähettää sähköpostia Arrakin ylläpidolle.

Missä tässä säikeessä on v-sana?
16. Luupää5.2.2005 klo 12:09
Ehkä Eki tarkoitti v-tyyliä.
17. V-R5.2.2005 klo 12:29
"Vähän kuin ristikoissakin, Arrak pystyy kyllä nopeasti heittämään suuren määrän sanajonoja, mutta luovuutta sillä ei ole pätkääkään. Jos ihminen jaksaa nähdä vähän aikaa ja vaivaa, voi syntyä vielä parempia tai ainakin monipuolisempia anagrammeja"

Happamia.. Myöskin kirjaimet ovat yksitellen luettuina tylsiä.
Mutta kun niitä laitetaan peräkkäin, tulee varsin nautittavaa proosaa.
Täällä ei näköjään uutisvuotomaista sanahelinää suvaita. Eki laita herätyskello soimaan. sunnuntai-aamuna alkaa taas kirkonmenot
18. tonimikael5.2.2005 klo 12:39
Miksi laittaa herätyskello soimaan kun voi soimata itsekin? ;-P
19. V-R5.2.2005 klo 12:48
Edelliseen: soimaamaan. Sitten voi soimata.
Ja vielä, kun menevät samalla enterin painalluksella.
Ei olisi tämäkään säie perustettu ilman arrakkia.
Se siitä luovuudesta.
Virikkeiden haku on ristikoiden laatijoille melkoinen haaste.
Eki sen hallitsee paremmin, kuin kukaan Suomessa.
Tähän varmaan yhtyvät kaikki näillä sivuilla vierailleet.
20. V-R5.2.2005 klo 15:19
Missä ovat Martti Oiva Kalevi Ahtisaaren ylistysanagrammit?
Tosi Breshneviäistä tosin.
21. V-R5.2.2005 klo 23:16
Taisi säie osua keskelle jakausta. Heinäluomalla sitä on. Tosin laajana.
Toisaalta Reinillä oli otsaa. Mutta mihin kategoriaan pannaan Vuokilan tekokalju?
22. Reino5.2.2005 klo 23:28
Kyllä tämä on , Keskustelun ,hauskin ja korkeatasoisin säie.
23. Kaino5.2.2005 klo 23:48
Joiltakin puuttuu pään ulko- ja joiltakin sisäpuolelta. Kumpikin voi olla itse aiheutettua.
24. V-R5.2.2005 klo 23:54
http://www.sanaris.fi/
25. Reino6.2.2005 klo 00:12
Kun Itse aloittaa säikeen.Itse kysyy ja itse vastaa.niin ei luulisi tulevan riitaa. Hyvin keksitty homma.
26. V-R25.2.2005 klo 21:39
Virkistän
hehe
27. V-R26.2.2005 klo 07:03
"En syntynyt SILKKILAPANEN kädessä"
En keksi. U ainakin puuttuu
28. Eki26.2.2005 klo 09:33
Joku taitaa tosiaan kaivata virkistystä, jos tarinani ei 21 päivässä auennut. Tarinan henkilön nimessä ei ole U-kirjainta, niin yksinkertaista se on. Kun tarinassa on kymmeniä anagrammeja samasta henkilöstä ja se viittaa hänen oikeaankin elämäänsä, kyllä sen sieltä pitäisi aueta. Tsemppiä vaan, VeeÄrrä!
29. V-R26.2.2005 klo 22:27
Laskien pilkan? Vastausta odotan.
Jos tämän ilmoitat, en kirjoita kahteen viikkoon
30. Eki26.2.2005 klo 22:28
Ootko tosissas, ettet ole selvittänyt, kenestä tarina on? Lue nyt vaikka pari viimeistä lausetta!
31. V-R26.2.2005 klo 22:44
En ole selvittänyt.
Vastausta odotan.
Olen tavis
32. Eki26.2.2005 klo 23:04
"Välillä olen laulanut paljon Armin kanssa. Hellyyden avulla meitä pääsi KAKSI PINNALLE."

En minä sinua halua vaientaa kahdeksi viikoksi, mutta juttujesi tasoa voisit nostaa ja vähemmän yrittää olla joku vastavoima tai toisinajattelija. Homo sapiensejahan tässä kaikki ollaan, hyvine ja huonoine puolinemme.
33. V-R26.2.2005 klo 23:30
Ympäristö on aivan hiljaa.. Saa muutkin vastata
34. Eki26.2.2005 klo 23:44
ILKKA LIPSANEN alias DANNY
35. RA27.2.2005 klo 00:07
Ilkka Liki Kuukauden Kestoisesti Arvattu........
36. Juhani Heino27.2.2005 klo 00:16
Lienee Ihan Pihalla Se - Armikaan Neuvona Ei Napannut...
37. HH27.2.2005 klo 00:37
V-R toisinajattelija? Missähän mielessä? Kirjoittamisen tasoaan voisi varmaan monikin kohentaa, mutta ajatusten esittäminen kirjoitetussa muodossa ei ole ihan helppo laji. Tämä on jäänyt minulta sanomatta, ja siksi haluan sanoa sen nyt: Minusta iso S on mahtava kirjoittaja; löytyy ironiaa ja itseironiaa ja huumoria muodossa, joka ei ketään liiallisesti loukkaa.
38. RA27.2.2005 klo 00:56
HHyvä! Minusta molemmat mainitsemasi kirjoittajat (V-R, Iso S) osaavat oikein mainiosti ilmaista itseään. Ja me monet muutkin. Öhöm.

Ajatusten ilmaiseminen kirjallisessa muodossa on yhtä yksinkertaista kuin puhuminen. Jos osaa kirjoittaa.
39. V-R27.2.2005 klo 01:28
Kiitos kannustamisista. Varsinkin iso S:lle
Ja toinen kiitos Ekille. Kun ei sytytä, niin ei sytytä.
Niinhän se on.
40. Juhani Heino27.2.2005 klo 01:39
V-R:hän lupasi olla kirjoittamatta kahteen viikkoon 8-)
Huomaa hymiö, eli mä en ainakaan moiti vaikka kirjoittaisit.
41. V-R27.2.2005 klo 01:47
Niin ja JH:lle eriyiskiitokset. Olet pysynyt asialinjalla
42. eN27.2.2005 klo 01:47
Sain raittiuskilpakirjoituksista palkinnon ja siskokin sai jonkun ilotyttöpatsaan( vai oliko joku hymy-). Nyt olen kohottanut kirjoitusten tasoa! Joskin tämä ajatusten esittäminen kirjoitetussa muodossa sivistyneesti on niin vitun vaikeata.
43. Mulberi19.3.2005 klo 00:26
Hyvä säie. Lisää tällaista
44. V_R19.3.2005 klo 00:42
Kiitti mulperi. Huumorin kukka on se kaunehin kukka
45. Eki19.3.2005 klo 01:01
Synkkä yksinpuhelu keskellä maaliskuista pakkasyötä ;)
46. Lettu19.4.2005 klo 14:04
Tämä kolumni (Iltalehti) sai hyvälle tuulelle:

Huhumanoidit (kirj. Seppo Kaisla)
15.4.2005 19:27

Ethän kerro muille kuin lehdille.
- Salalähteestä tulleen salatiedon mukaan henkilö, jonka nimeä ei voi paljastaa, meni salahenkilön kanssa paikkaan, jota ei saa mainita.
- Salarakas tapaili salapoliisia salakapakassa salaa salamia nauttien.
- Mitä salarakkaalta jäi piilopirtin pöydälle?
Nimettömät.

Salamoiden leiskuessa salarakkaat tapasivat salaseuran
piilokonttorissa.
- Kuka kertoi
Taksimies.
- Minkä niminen?
Hän on salakuljettaja.

Kun Yhtyneet Kuvalehdet julkaisee vielä enemmän tällaisia
salauutisia, se perustaa ihan uuden lehden. Sala-Seuran.
- Millä se rahoitetaan?
Piilomainonnalla.

Toimittajamme salakuunteli it-miljonäärin salakohtaamista tunnetun salarakkaansa kanssa.
- Mitä he puhuivat?
Salasanoja.

Jos ministeri Paula Lehtomäki ei olisi julkisesti mennyt naimisiin, niin minkälaisena suhde olisi jatkunut
- Salaliittona.

Kun ministerillä on salainen tapaaminen salaystävän kanssa hotellihuoneessa, missä ei tapahdu mitään, niin kuinka se alkaa?
- Tilataan yöpala salaisesta palvelusta.
....

Seuraavaksi avoimiin asioihin. Mitä tämä on?
- Norsdenhösldinkhathu kuushi.
Tyypillistä näppärähköä sanailua helsinkiläistaksissa.

Miksi tunnettua kirjailijaa ei päästetä hevostiloille?
- Hän voi vetää poninhännästä.

Miten ihmeessä Anneli Jäätteenmäen nimi on noussut esiin mahdollisena sijaisministerinä?
- Keskustassa ollaan sitä mieltä, että Jäätteenmäen ajoi pääministerin paikalta näppärähkö sanailu ja ironinen huumori faksissa.

Metsähallitus mainostaa rantatontteja sopiviksi piilopirtin paikoiksi teidänkin perheellenne. Mitä sanoo viestintävirasto tämmöisestä pelistä?
- Se juuri on mitä ovelinta piilomainontaa.

Tiedätkö, miksi kauhukirjailija Stephen Kingin tuotanto voi olla niin laajaa?
- Se taas lienee tyypillinen osoitus siitä, mihin hyvä haamukirjoittaja yltää.

Lopuksi takaisin salaisuuksiin. Tasavallan presidentti Tarja Halonen oli sitä mieltä, että nopean toiminnan joukot tarvitsevat YK:n valtuutuksen, kun muut olivat toista mieltä. YK:n päätöstä ei nyt tarvitse odottaa, mutta tähän päädyttiin salaisella kompromissisopimuksella, joka meillä on ilo julkistaa.
- Nopean toiminnan joukot kerätään Hämeestä.
47. qwertsu13.7.2011 klo 22:24
Ketjua voisi jatkaa. Saas vähdä, miten ylläpito suhtautuu.
48. ++++13.7.2011 klo 23:58
qwertsu on hyvä ja jatkaa vaan ihan vapaasti
49. qwertsu14.7.2011 klo 00:56
Aikkuhan se. Heippa pitkästä aikaa (heh). Kuinka ruusufinnisi voi?
50. Arskis24.3.2012 klo 12:59
Hänelle antoi USKONTO VOIMIA vaikeina aikoina. USKO, INTO, VOIMA ovat hänen mottonaan. Rahakirstun vartijana hänellä oli KAINO TOIVOMUS: kiristetään kukkaron nyörejä. Niinpä UKIN OSTOVOIMA kasvoi hänen kaudellaan. Hänellä oli vankka VOITON AIKOMUS vaaleissa. Työnsä menestyksekäs hoitaminen KOOSTUI VAIMON tuesta paljolti. Häntä MOTIVOI NUOSKA ukon tekoon lumesta, ei MUOVISTA. INKOO on hänelle rakas kesäpaikka. Talvisin taas MUONIO KOVASTI vetää häntä puoleensa. Useilla vierailuillaan NOITUI MOSKOVA loistollaan.
51. Arskis25.3.2012 klo 13:06
SPL:n ex-puheenjohtajan mielestä Suomi LÖISI TUNISIAN futiksessa. (epäilen kyllä, kirj. huom.)
52. Matias-Myyrä25.3.2012 klo 15:11
Päivällä ei jouda, mutta ILTAÖIN NUSSII.
53. Arskis25.3.2012 klo 16:06
... kyllä siinä touhussa JONNA KIEHUI kiihkosta!
54. Matias-Myyrä25.3.2012 klo 16:26
TULISINA ÖISIN, UNIHIEKAN JO karistimme silmistä.
55. Jaska25.3.2012 klo 17:53
... karistimme! Siis M-M:n henk. koht. kokemuspiiriä. Yhtä kaikki asetutettava ehdolle seuraavaan Finlandia-kisaan!
56. Arskis26.3.2012 klo 13:36
PILATTU URA, JENNI! Eipä tullut kutsua Saariselälle.
57. Matias-Myyrä26.3.2012 klo 13:45
Siellähän on vain TUNTURI PALJAINE lakeineen!
58. Matti26.3.2012 klo 15:41
Tunturin laki: Autiotupaan on jätettävä polttopuita, vettä ja suolaa seuraavalle yöpyjälle.
59. Arskis27.3.2012 klo 11:54
ETYJ:IN RAKKAIN isännöi Saariselän kokousta, ja päätökset lisättiin ETYK:IN KIRJAAN.
60. qwertsu30.3.2012 klo 17:40
ERKKI VUOKILA ja ILKKA LIPSANEN ainakin ovat anagrammien lähteinä, mutta entäs nämä tuoreimmat tämän vuotiset.
61. qwertsu31.3.2012 klo 15:34
Kopioin tänne. On tosi laadukas jatko.

Lähettäjä: Arskis 23.3.2012 klo 17:55

No, Ekin sosiaaliluokka on "kreiviluokka". Hän asuu työnantajalleen kalliilla myymässään luksusaunnossa, jossa hänelle on "leikkivuokra". Hänen aikaansaannoksiaan on "kova leikkuri" eli "kikkailuvero", jolle oli käyttöä kun "Kreikka luovi" suossa ja "velka roikkui". Ekillä oli "kokeiluvirka", sai potkut, joita "Erkko kuvaili" Hesarissa. Kun Eki ulkoilee, "koira kulkevi" mukana. Hauvan lisäksi lemmikkinä on "Elviira-kukko", jota luultiin kanaksi sen ollessa pieni. Ekin poika "Kalevi ruokki" Elviiraa. Eki joutui käymään lekurilla, kun "aukko kirveli". Ekillä on kuvaavia liikanimiä, kuten "vakoilu-Erkki".

Nyt ei puutu, kuin hyvä editoija - kuten RA - niin säikeestä tulisi Sanasepot lehteen kahden aukeaman juttu.
Saisinko vapaakappaleen?
62. Arskis31.3.2012 klo 23:28
panovirhe: po. luksusasunnossa. Tähdennän ja korostan, että eka ja toka virkkeessä vihjaamani henkilö "on täysin mielikuvituksen tuotetta, jolle ei löydy vastinetta todellisuudesta."
63. qwertsu1.4.2012 klo 01:46
Elä Arska huoli. Huonot grammit oli minulla edellisetkin.Melkein kaheksan ja puoli arvosta kirjoitit
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *