KESKUSTELUT > RISTIKOT > IS KOVIS 11.12.

1267. IS kovis 11.12.

Matti11.12.2004 klo 23:40
Oli aika lempeä tällä kerralla. Ihan kiva Alfin hurjiksen ja Mirjan pahiksen (ylipääsemättömiä) jälkeen. Ehkä kaksi plus, pikemminkin kuin kaksi ja puoli. Muutama kiva vihje: lintukela, vedessä korillakin, suu.
2. Eki11.12.2004 klo 23:48
Erinomaista! Ehkä joku tavallinenkin ratkoja voi kokea onnistumisen tunteita!

Seuraavaksi meinaan taas Skyttää ja yllekirjoittaneen Vuoden vaikein(?).
3. Esko Kalervo12.12.2004 klo 00:41
Kylläpä kollegan (Matin) hykerrytykset osuivat oikeaan omiin kokemuksiinkin nähden.
Kiitos Teemu, ei tarvinnut hamuilla kirjastoa!
4. Pena12.12.2004 klo 13:02
Jopas olikin kakspuolosissa eroa. Aiempaa Ekin Kovista piti pähkäillä muutamana iltana, taisi mennä jotain kuusi tuntia yhteensä. Eilinen Teemun Kovis sitten ratkesi suunnilleen puolessa tunnissa. Lieneekö nuilla ajoilla niin merkitystä, mutta ehkäpä ne jotain suunta antavat. Jos nyt joku sitä suuntaa tarvitsee. Joskus aikaisemminkin ihmettelin vaikeusasteita, onneksi Eki 'selvitti' asian, ja nyt 'selvitän' sen muillekin, nimittäin:

Taitaa olla niin että Eki on enemmän Eki kuin Teemu on Teemu. Tai jotain. Joka tapauksessa Alf on Alf, jonka kolmepalloisia en osaa ratkoa. Tai osaan. Kerran sain (vahingossa) Alfin ristikon ratkottua. Myöhemmin selvisi, että siinäpä olikin neljä virhettä. Virheet eivät kuitenkaan olleet numeroruuduissa, joten pääsin osallistumaan arvontaan oikealla rivillä. Onneksi en voittanut mitään. Tai voitin. Sen, etten voittanut mitään väärin ratkotulla ristikolla. Tai sen oikealla rivillä. Myöhemmin tuli kyllä vähän kelmi olo. Ehkä enemmänkin. Susku puhuu asiaa säikeessä "1265. Vastaukset puhelimella". Sinne sitä asiaa lisää, kiitos. Samaa asiaa käsiteltiin ainakin ihka ekassa säikeessä:

http://www.sanaristikot.net/keskustelut/index.php? p1=vast.php&p2=info_3.php&id=1&alku=1245&t=k2


Elikkä kyllä ne ovat pitkälti myös henkimaailman juttuja nuokin vaikeusasteet. Oma vireyskin tietysti vaikuttaa. Vaikut taa korvien vaan, niinku Sakella joskus. Joskus sakella.

Loppu'kevennykseksi' pieni lainaus IS:n keskustelusta:

"Itse en kykene ratkomaan loppuun yhtäkään Erkki Vuokilan ristikkoa, ei edes niitä "helppoja", hänen logiikkansa ei vain toimi samoin kuin omani. Olen joskus odottanut ristikon oikean ratkaisunkin enkä ole kyennyt löytämään yhteyttä kysymyksen ja oikean vastauksen välillä. Ja mikä surkeinta, juuri hänen ristikoitaan on niissä paikoissa joissa ristikoihin törmään."

Että semmosta. Ja tämmöstä. Kiitän. Tai sitten en.

Pena on enemmän Pena kuin Porvoosta. Tai jostain.

d=D
5. Tuomas L.12.12.2004 klo 13:46
Muuten ihan kiva tehtävä, mutta minua kyllä vähän häiritsi se, että nuo "lintukela" ja "korillakin vedessä" oli pantu ristiin, kun niissä oli kyse vähän samasta. No, tekevälle sattuu.
6. Matti12.12.2004 klo 14:55
Yleensä on niin, että jos vihje on monikossa, on myös ratkaisu monikossa. Poikkeuksia tietysti on, tyyliin bulldogit =rotu.

Nyt tuntuu kuitenkin yleistyvän tyypin urheilijoita=Hakulinen vihjeet. No mikäpä siinä. Vai mitä mieltä ollaan?
7. J Takala12.12.2004 klo 15:35
Sanasepon palautteessa ainakin haukuttiin tuon tyypin vihjeet pystyyn. :)
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *