KESKUSTELUT > RISTIKOT > KISSFM:N "TIMPEÄ" EPÄILLÄÄN LAPSEN HYVÄKSIKÄYTÖSTÄ

1186. KissFM:n "Timpeä" epäillään lapsen hyväksikäytöstä

Lepsu25.10.2004 klo 23:28
KissFM:n "Timpeä" epäillään lapsen hyväksikäytöstä
25.10.2004 19:23
Radioasema KissFM:n suosittua aamujuontajaa Timo "Timpe" Salosta 31v. epäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Salonen on jättänyt epäilyn vuoksi työnsä Aamutiimin juontajana.

Kaksi noin 20-vuotiasta naista on jättänyt Salosesta rikosilmoituksen. Naisten mukaan Salonen oli heidän kanssaan sukupuolisessa kanssakäymisessä vuodenvaihteen 1999-2000 tienoilla. Ilmoituksen mukaan ainakin toinen naisista oli tuohon aikaan 15-vuotias. KissFM:n omistava SBS Finland Oy ja Salosen asianajaja Matti Wuori kertoivat asiasta Helsingissä pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

Wuoren mukaan mikään tapauksessa ei viittaa siihen, että naiset olisivat liikkeellä hämärillä motiiveilla esimerkiksi kiristystarkoituksessa. Tapahtumien kulusta ei ole erimielisyyksiä, mutta Salonen kiistää syyllistyneensä rikokseen. Yksityiskohdista vaietaan esitutkinnan keskeneräisyyteen vedoten.

SBS Finlandin toimitusjohtajan Leena Ryynäsen mukaan rikosepäilyistä kuultiin KissFM:ssä viime viikon keskiviikkona, jolloin Salonen ei yllättäen ilmaantunut töihin pidätyksen vuoksi.
Radio KissFM:n pitkäaikainen juontaja Timpe Salonen on irtisanoutunut. Syynä kanavalla lopettamiseen ovat häneen kohdistuneet rikosepäilyt.
2. Timppa25.10.2004 klo 23:38
Vakava asia sinänsä, mutta kuuluukohan näille sivuille...? Mitkä lie sitten Lepsun motiivit...
3. Jouni25.10.2004 klo 23:54
Kaikki epäselvät asiat on tutkittava. Kaikki epäselvät asiat myös kuuluvat tälle sivustolle selvitettäväksi.
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *