KESKUSTELUT > RISTIKOT > HARMONISTA SYYSKUUN JATKOA!

1062. Harmonista syyskuun jatkoa!

Eki10.9.2004 klo 09:18
Eiköhän yritetä keskittyä hyvähenkiseen keskusteluun tämän hetken ristikoista ja ristikoiden tulevaisuudesta (ja kaikkeen muuhun, mistä ihmiset täällä haluavat keskustella, kunhan se ei loukkaa ketään). Kaikkien kannattaa muistaa tai pakottaa itsensä oppimaan, myös miettiessään loukkaantumista toisen kirjoituksesta tai letkauksesta, että mikään täällä kirjoitettu ei ole totuus, ennen kuin se on selkeästi osoitettu, ja se osoittaminen näissä puitteissa on aika vaikeaa ellei mahdotonta. Tämä ohjeenpoikanen koskee menneitä ja tulevia kirjoituksia lukiessa.

Olen tästä iltapäivästä eteenpäin yli kaksi viikkoa melkein kokonaan internetin tavoittamattomissa, jälkimmäisen viikon lomalla ulkomailla. En ole "isännöimässä" tätä palstaa. Ei se ollut alkuperäinen ajatuskaan, mutta koko ajanhan täällä nyt yleensä norkoillaan. Toivon, että kukaan muukaan Ylläpidon ulkopuolinen ei jätä isännöinnin makua kirjoittelussaan. Voin kokemuksesta sanoa, että irtiotto sanaristikot.netistä tekee välillä hyvää, niin mukavaa kuin tämä yleensä onkin.
2. Seija10.9.2004 klo 09:29
Ylläpidolle virkistävää lomaa! :)
3. Eki10.9.2004 klo 10:05
Kiitos Seija!

Olen lukenut usein jonkun toisen kirjoittaman viestin niin pahasti väärin ymmärtäen, että hävettää ihan hemmetisti, vaikkei sitä aina helppo olekaani tunnustaa. Ylläoleva väärintulkinta on merkityksetön, mutta se on minusta kuvaava jopa joillekin tämän saitin "riitatilanteille" ja siksi otan sen esille.

Kirjoituksestani voi tosiaan helposti lukea, että Ylläpito olisi lomalla kaksi viikkoa, ja senkin, että Eki olisi lomalla kaksi viikkoa, vaikka tästä on totta vain se, että Eki on lomalla jälkimmäisen viikon. Ylläpito on kyllä paikan päällä, mutta ei 24h.
4. tjn10.9.2004 klo 10:13
Kun Eki tuolla ylhäällä kirjoittaa ".. miettiessään loukkaantumista..", ehkä on hyvä muistaa vanhojen viisaiden aforismeja:

"Kuka tahansa osaa suuttua. Se on helppoa. Mutta osata olla oikealla tavalla sopivasti vihainen oikeasta asiasta oikealle henkilölle, siinä on taito." (Aristoteles)
5. Eki10.9.2004 klo 10:21
Arskahan olisikin viisas tyyppi!
6. Eki19.9.2004 klo 00:25
Nyt se lomakin viimein koittaa eli aamu-unisten herätessä olen jo Euroopan toisella laidalla. Otsikko pätee edelleen mielialoihini. Hieman erikoista huumoria tänne on säikeen aloittamisen jälkeen pesiytynyt, mutta ei kovin vaarallista kuitenkaan.

Sanaseppoon en sitten ehtinyt tällä kertaa tehdä mitään, mutta paljon näytti olevan tavaraa tarjolla muutenkin. Joulunumerossa sitten vähän enemmän.

Harmonista syyskuun jatkoa!
7. Eki1.10.2004 klo 15:03
On lokakuu ja minusta näkee sen...

Nähdään taas lauantai-iltana! Pitää vähän matkustella, vaihteeksi Suomessa.
8. Antti Ylönen1.10.2004 klo 16:02
Alivaltiosihteerin versio: Nyt on lokakuu ja kalenterista näkee sen ;)
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *