KESKUSTELUT > RISTIKOT > UUDET KESKUSTELURYHMÄT NETISSÄ

1046. Uudet keskusteluryhmät netissä

Henna4.9.2004 klo 11:38
Hei! olen perustanut nettiin useita keskusteluryhmiä eri aiheista. Niissä ei ikävä kyllä ole vielä jäseniä, mutta toivoisin sinne kovasti uusia jäseniä. Toivottavasti joku teistä, joille tämän viestin lähetän, olisi kiinnostunut jostain keskusteluryhmästä. Esittelen lyhyesti ne ryhmät:

Lastenhoito-keskustelu:

Lastenhoito-keskusteluryhmä löytyy osoitteesta http://groups.msn.com/Lastenhoito. Siellä voi keskustella kaikista lapsiin ja nuoriin liittyvistä asioista. Muun muassa koulunkäynnistä, kasvatuksesta, lasten harrastuksista, lastentaudeista ja kaikesta muustakin lapsiin liittyvästä. Keskusteluryhmä sopii kaikille lasten ja nuorten isille ja äideille sekä mummoille ja ukeille ja myös lasta odottaville sekä omaa lasta haluaville. Myös ne, joilla on ollut keskenmeno tai jotka ovat joutuneet tekemään abortin, ovat tervetulleita. Samoin myös lapsettomat mutta lapsirakkaat ihmiset ja kaikki jotka pitävät lapsista ja nuorista. Sivuilla on paljon myös lapsi-ja nuoriaiheisia linkkejä. Kuvia voi myös laittaa niille sivuille ja on mahdollisuus myös chattailla.



Maatiaiskissakeskustelu:


Maatiaiskissakeskusteluryhmään ovat tervetulleita kaikki, joilla on maatiaiskissa kotona sekä niille jotka ihan muuten vaan tykkäävät kissoista tai suunnittelevat oman kissan hankkimista tai jotka ovat juuri hankkineet kissanpennun. Sivuilta löytyy useita eri keskusteluryhmiä kissoista ja niiden hoidosta ja keskusteluryhmä löytyy sivuilta: http://groups.msn.com/Maatiaiskissat. Myös tähän(kuten kaikkiin muihinkin keskusteluryhmiin) voi laittaa kuvia mukaan sekä chattailla.



Vahtikoirakeskustelu:


Kaikille, jotka omistavat saksanpaimenkoiran, dobermannin, rottweilerin, mastiffin, suursnautserin tai mustaterrierin. Keskusteluryhmään ovat tervetulleita myös muiden hyvien vahtikoirien omistajat sekä kaikki, jotka tykkäävät koirista . http://groups.msn.com/Vahtikoirat.



Sioista pitäville:


Kaikille sikafarmin omistajille sekä niille, jotka pitävät sioista, on ryhmä, jonka osoite on http://groups.msn.com/tsc20a8fsc790gnaf2qk1hk1o5 Ryhmässä keskustellaan sekä tavallisista maatiaissioista, että myös minisioista, joita joillakin on lemmikkieläiminä. Jos olet sikojen ystävä, liity ihmeessä tähän ryhmään!



Erityisnuorten palsta:


Keskusteluryhmä on tarkoitettu kaikille alle 25-vuotiaille lapsille, nuorille sekä nuorille aikuisille, joilla on joku pitkäaikaissairaus, vamma, oppimisvaikeuksia tai psyykkisiä ongelmia. Ryhmässä keskustellaan erilaisena nuorena olemisesta ja siinä ryhmässä on ollut aika hiljaista. Toivon sinne aktiivisia osallistujia enemmän. Osoite on http://groups.msn.com/Erityisnuoret
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *