KESKUSTELUT > RISTIKOT > KILPAILUHENGESSÄ

10. Kilpailuhengessä

Armi19.3.2003 klo 10:42
Hei ! Löysin tänne Uutislehti 100 :n vinkin perusteella. Täällähän on palkintoristikoitakin ! Saako esim. STTK:n ristikkoon ottaa osaa ? Tosi kiva tapa ratkoa ristikkoa , palaan pian !
2. Eki19.3.2003 klo 11:40
Kilpailuihin voi ottaa osaa, jos printtaa ratkaisun ja lähettää lehteen. Ristikkoarkisto on kehittelyn alaisena ja lähiaikoina tulemme kertomaan siihen liittyvistä uudistuksista, jotka saattavat koskea tätä lähettämistäkin.
3. Eki19.3.2003 klo 18:12
Vielä tarkennuksena edelliseen: voitte lähettää vastauksia jos pystytte printtaamaan ratkaisun. Se voi vaatia taitoa eikä sille ole tehty ainakaan vielä erityissysteemiä. Toisaalta STTK:n vastauksena lähetetään S-kirjainten määrä, joten siinä ei printtiä tarvita.
4. Armi24.3.2003 klo 13:38
Olen lähettänyt vastauksia ristikkokilpailuihin nyt parin vuoden ajan , mutta yhtään voittoa ei ole tullut ! Onko täällä kohtalon tovereita ? Olisipa se kivaa kerran nähdä nimensä lehdessä , en minä niitä kuluneita posti - ja kirjemaksuja varmaan koskaan takaisin saa , ellei sitten satu kerran iso potti , vaikka torstaituplasta .
5. Ratkoja Turusta3.4.2003 klo 09:56
Eihän ristikoiden ratkonnassa palkinnot tärkeintä olekaan.Mielestäni "aito" ristikon harrastaja ratkoo tehtäviä omaksi ilokseen välittämättä kilpailuista.Itse ratkon tehtävän kuin tehtävän siitä syystä, että olen aina pitänyt sanaleikeistä, ja mikäli ristikossa on jokin kilpailu, onhan se mukava lisä.Joskus sen lähetän, toisinaan taas en.Motiviinani ei todellakaan ole ainoastaan kilpailuun osallistuminen, vaan vapaa-ajan käyttö rentouttavan viihdyttävällä tavalla.
6. ile3.4.2004 klo 20:49
Vuosi sitten keskustelu oli näin rauhallista.

Vieläkö, Armi, olet joukossa mukana??? Joko voittoja on kohdalle sattunut???

Ja Ratkoja Turusta, vieläkö motiviinaa piisaa???
KOMMENTOI

Pakolliset kentät merkitty tähdellä *